1923 As Kurukahvecisi hizmete açıldı

29 Ekim 2019 Saat: 18:20
1923 As Kurukahvecisi hizmete açıldı
1923 yılında Akhisar Tahtakale Caddesindeki küçücük bir dükkanda başlayan ve 4 kuşaktır büyüleyen lezzetli kahvesiyle gönüllerde yer eden As Kurukahvecisi, şimdi de Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi girişinde numara 137'de Akhisarlıla

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

1923 As Kurukahvecisi hizmete açıldı

Metronom Haber Ajansı-MHA

1923 yılında Akhisar Tahtakale Caddesindeki küçücük bir dükkanda başlayan ve 4 kuşaktır büyüleyen lezzetli kahvesiyle gönüllerde yer eden As Kurukahvecisi, şimdi de Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi girişinde numara 137'de Akhisarlıların hizmetine açıldı.

Adeta çiçek bahçesine dönen 1923 As Kurukahvecisi açılışının kurdelesini İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Manisa Milletvekilleri A. Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Belediye Başkanı Ecz. Besim Dutlulu, CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli, İşletme sahipleri Ali-Metin Sevgil ve babası Suat Sevgil ile birlikte kestiler.

1923 As Kurukahvecisi İşletme sahipleri Ali-Metin Sevgil;" 1923 As Kurukahvecisi'ni Akhisarlıların hizmetine açmaktan dolayı onur duyuyoruz. Açılışımıza katılan tüm davetli ve misafirlerimize teşekkür ediyorum”




































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız