2.Tur Seçim Çalışmaları Başladı

17 Mayıs 2023 Saat: 10:14
2.Tur Seçim Çalışmaları Başladı
13.Cumhurbaşkanlığı birinci turunda hiçbir adayın seçilebilmek için yeterli oyu alamaması ardından tekrarlanan seçimler öncesi AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 2.tur seçim çalışmalarına başladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

2.Tur Seçim Çalışmaları Başladı
Akhisar Haberleri com

13.Cumhurbaşkanlığı birinci turunda hiçbir adayın seçilebilmek için yeterli oyu alamaması ardından tekrarlanan seçimler öncesi AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 2.tur seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetim Kurulu üyeleri 2. tur seçim startına ve teşekkür ziyaretine en yüksek oy aldığı yerlerden biri olan Gökçeahmet mahallesinden başladı.

698 kişinin oy kullandığı 2 sandığın bulunduğu Gökçeahmet Mahallesinden milletvekili seçiminden AK Parti’ye 390 oy çıkarken, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan’a 684 geçerli oydan 590 oy çıktı.
28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan 13.Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim çalışmalarına başladığını belirten AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, “Türkiye Yüzyılı için; Doğru Zaman, Doğru Adam. Türkiye Yüzyılı parolasıyla çıktığımız yolda bizleri mahcup etmeyen aziz hemşehrilerimizle inşallah 28 Mayıs’ta da yeni zafer anıtı dikeceğiz ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerine yer verdi.














YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız