23 Nisana Büyük Saygısızlık

24 Nisan 2022 Saat: 14:19
23 Nisana Büyük Saygısızlık
23 Nisana Büyük Saygısızlık

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

23 Nisana Büyük Saygısızlık

Milli Bayramda Seçim Şarkısı Saygısızlığı

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Manisa Şehzadeler Belediyesi meydana bıraktığı araçtan AKP’nin seçim şarkısı çalarak propaganda yapmasına tepki gösteren CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu belediyenin yaptığı ulusal değerlerimize saygısızlıktır dedi.

Çocuk Bayramında Propaganda Olmaz

CHP’li Bakırlıoğlu; tam bağımsızlığımızın, egemenliğin ve demokratik parlamenter sistemin güvencesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yılını tüm yurttaşlarımızla birlikte coşku ile kutlarken bazı AKP’li belediyelerin kutlamaları geçiştirmesi, hele hele seçim şarkısı ile sulandırılması kabul edilemez olduğunu belirtti.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Manisa’da yaşananları eleştiren Bakırlıoğlu yaptığı basın açıklamasında Manisa Büyükşehir Belediyesinin çocuklar için oluşturduğu oyun alanında AKP’li Şehzadeler Belediyesi kendine ait hizmet aracının hoparlörlerinden AKP propagandası yapması, cumhuriyetine sahip çıkan Manisa’lı vatandaşlarımızın büyük tepkisine neden olmuştur. Halkın haklı tepkisi üzerine Manisa Valiliği bu sakandala son vererek oyun alanında bulunan belediye aracını uzaklaştırmıştır.

AKP’li Belediye Çocuklara Saygısızlık Yaptı

AKP’li belediyelerin milli bayramlara bakışı bir kez daha ortaya çıktı. Bayramı bayram gibi kutlamak yerine AKP seçim şarkısı ile propaganda yapmalarını kınıyorum.

Şehzadeler Belediyesinin  bu yaptığı 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisine ve hepsinden önemlisi geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza saygısızlıktır ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı’nın tutumunu da eleştiren Bakırlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü. Tabi ki bu saygısızlık AKP’nin en başındakinden kaynaklanmaktadır.

23 Nisan 1920’de alçılan ve 102. yılını kutladığımız TBMM’de düzenlenen özel oturumun başladığı saatlerde AKP Genel Başkanının televizyon kameralarının karşısına geçmesinin Meclise açıkça saygısızlık olduğu muhalefet partileri tarafından bizzat Meclis kürsüsünden dile getirilmiştir. 

Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu; ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar görmezden gelip basitleştirmeye çalışsalar da milli bayramlar birlik ve beraberliğimizin sembolü, hepimizin ortak değeridir.

Kayıtsız şartsız egemenliğin millette olduğu Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilelebet payidar kalacaktır diyerek sözlerini tamamladı

 

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız