29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası Coşkuyla Kutlandı

7 Kasım 2022 Saat: 13:24
29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası Coşkuyla Kutlandı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası Coşkuyla Kutlandı

Haber Merkezi

Türk Kızılay Akhisar Şubesinden yapılan açıklamada;

Kızılay Haftası Kızılay’ı ülke genelinde tanıtmak, Kızılaycılık kültürü ve temel ilkelerinin çocuklar ve gençler arasında yaygınlaştırmak amacıyla ilan edilmiştir. Kızılay Haftası, her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile başlayan ve 4 Kasım’a kadar devam eden haftayı kapsar ve hafta içerisinde ülke genelinde Kızılaycılık ruhunu yansıtan sayısız etkinlik düzenlenir, geleceğin Kızılaycılarının zihinlerinde ufak da olsa bir yer edinme gayesi ile tüm Kızılaycılar hafta boyunca seferber olur.

 Kızılay Akhisar Şubesi olarak Kızılay’ı tanıtma ve halkımızı bilinçlendirmek maksadıyla Kızılay Haftası içerisinde bütün ülke çapında olduğu gibi İlçemizde’ de çeşitli etkinlikler ile kutladık. Okul ziyaretlerinde bulunarak, okul sunumları gerçekleştirerek Kızılay Haftası mesajlarımızı ilettik Okullarda özellikle gençlere yaptığımız sunum ve faaliyetlerle Kızılaycılık değerleri hakkında farkındalık oluşturarak gönüllü kazanmaya çalıştık.

Bu vesile ile Kızılay Haftasını tekrar kutluyor,  Kızılay’ı Kızılay’cılığı anlatmamıza vesile olan başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze  tüm okul yönetici ve öğretmenlerimiz, Şubemize gelerek Haftamızı kutlayan ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi arz ederiz ‘’denildi.






















































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız