Ak Partili Aydemir Yatırımları İncelemeye Devam Ediyor

15 Eylül 2022 Saat: 12:03
Ak Partili Aydemir Yatırımları İncelemeye Devam Ediyor
Ak Partili Aydemir Yatırımları İncelemeye Devam Ediyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Partili Aydemir Yatırımları İncelemeye Devam Ediyor

Haber Merkezi

İlçe programlarına ve devam eden yatırımları incelemeye devam eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Çarşamba Günü DSİ 2.Bölge (İzmir) Müdürü Birol Çınar, Akhisar Kaymakamı Sayın Kaya, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, Kurum Müdürleri ve AK Parti Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yapımı devam etmekte olan Akhisar Gürdük Barajında incelemelerde bulundular.

Akhisar Gürdük Barajı tamamlandığında Manisa'ya yıllık;

- 6.13 milyon metreküp içmesuyu sağlanacak ve

- 12.620 dekar tarım arazisinin sulamasını sağlayacak.

Deprem Konutları'nı Gezdi

Aydemir, Barajdaki incelemeleri sonrasında 2020 yılında Akhisar'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle evleri ağır hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarını gezerek kura çekimine katıldı. Hak sahiplerine teslimi yapılan konutların hayırlı olmasını diliyen Aydemir buradan ayrılarak Ahilik Haftası Kutlama Programına katıldı.

Aydemir, Ahilik Haftası Kutlama Programına Katıldı

Akhisar Lokantacılar Odası tarafından düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Programına katılan Aydemir, ilçede yılın Ahisi seçilen Özkan Kantarcıoğlu'na bir Ahilik geleneği olan Ahilik Kaftanı giydirip, şed kuşattı. Akhisar Kaymakamı Sabit KAYA, Belediye Başkanı Besim DUTLULU, Oda Başkanı Pınar GÖREN ve protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlara Ahilik Pilavı dağıttı.

Restorasyonu Devam Eden Gazi Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Aydemir, İlçe Kaymakamı Sabit Kaya, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akhisar'da restorasyonu devam eden Gazi Ortaokulunda incelemelerde bulunarak programını tamamladı.



















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız