Akhisar Belediye Taekwondo 2023 Yılı 2.Dönem Kuşak Sınavı Yapıldı

1 Haziran 2023 Saat: 15:04
Akhisar Belediye Taekwondo 2023 Yılı 2.Dönem Kuşak Sınavı Yapıldı
Akhisar Belediye Taekwondo Takımı Kuşak Sınavı, Akhisar Spor Salonu’nda 71 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediye Taekwondo 2023 Yılı 2.Dönem Kuşak Sınavı Yapıldı

Haber Merkezi

Akhisar Belediye Taekwondo Takımı Kuşak Sınavı, Akhisar Spor Salonu’nda 71 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Taekwondo öğreticisi Mehmet Emin Akarsu, Sınav Komisyon Üyesi İbrahim Atamer, Vahit Eren ve Tebernuş Topaktaş ve Akhisar İlçe Spor Müdürlüğünden spor uzmanı Aysun Tuncer’in katılımı ile başlayan kuşak sınavında sporcular tüm hünerlerini sergilediler. Akhisar Belediye Taekwondo takımında bulunan 71 sporcu bir üst kemere terfi etti. İlk olarak açılış konuşması yapan Taekwondo öğreticisi Mehmet Emin Akarsu, “Değerli sporcular çok kıymetli sporcu velilerim Tekvando Federasyonumuzun 2023 yılı 2. Dönem Akhisar Belediye Tekvando Spor Kulübü'nün Taekwando takımının kuşak terfi sınavını yapmak üzere hoşgeldiniz. Bizlere spor yapma hususunda da maddi manevi her türlü desteği veren başta Akhisar Belediye Başkanım Sayın Besim Dutlulu başkanıma, Spor Kulübü Başkanım Sayın Ekrem Kayserili’ye sporcularım, velilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Dünyanın en iyi sporu olarak nitelendiğimiz disiplini ön planda tutan bu sporu tercih eden tüm sporcularıma ve velilerime de çok teşekkür ediyorum. 54 kişi toplamda sınava girip bir üst kemere terfi etmişlerdir. Yine bugün ülkemizi temsil eden ve bizlerin gurur kaynağı olan Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda, milli sporcumuz Merve Dinçel dünya şampiyonu olmuştur, kendisini tebrik ederim” dedi. Ardından sınava geçildi ve sporcular hocalarından öğrendikleri teknikleri tatbik ettiler, aynı zamanda teorik sorulara da cevap verdiler. Sınavdan sonra Akhisar Taekwondo gösteri takımının sergilediği gösteri geceye renk kattı.

Sınavda beyaz kemerden sarıya 10 kişi, beyazdan sarı-yeşile 11 kişi, sarı-yeşilden yeşil-maviye 9 kişi, yeşilden maviye 12, yeşil-maviden mavi-kırmızıya 9, mavi kemerden kırmızıya 9, kırmızıdan kırmızı-siyaha ise 11 sporcunun geçtiği bildirildi.





































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız