Akhisar Belediyesi Camilere Desteğe Devam Ediyor

28 Ocak 2022 Saat: 12:04
Akhisar Belediyesi Camilere Desteğe Devam Ediyor
Tarihi yapının korunması amacıyla duvarlara bağlı tüm çardakların kaldırılması sonrası cami avlusunda ibadet eden vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları ile

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediyesi Camilere Desteğe Devam Ediyor

Haber Merkezi

Tarihi yapının korunması amacıyla duvarlara bağlı tüm çardakların kaldırılması sonrası cami avlusunda ibadet eden vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları ile vatandaşları yazın sıcaktan kışın yağmurlardan koruyacak tenteler, merkez mahallelerin ardından şimdi de kırsal mahalle camilerine tente monte ediliyor.

Özellikle cenaze namazlarında ve caminin dolduğu zamanlarda dışarıda namaz kılan cemaatin olumsuz hava koşullarından korunması amacıyla vatandaşların talebi doğrultusunda seyyar tentelerin avluya monte edildiği bildirildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Merkezdeki camilerimizin ardından Dağdere ve Bünyaniosmaniye Camilerimize de, vatandaşlarımızı yağışlardan veya sıcaklardan koruyacak tentelerimizi yerleştirdik. Hayırlı Cumalar dilerim” ifadelerini kullandı.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız