Akhisar Belediyesi’nden asfalt rekoru

26 Eylül 2022 Saat: 18:08
Akhisar Belediyesi’nden asfalt rekoru
Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hem merkez hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediyesi’nden asfalt rekoru

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hem merkez hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Efendi ve Hürriyet Mahallelerindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle halkı ile sohbet etti.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu kötü ekonomik duruma rağmen, yaratılan yeni gelir kaynakları ve tasarruf tedbirleriyle Akhisar Belediyesi olarak hizmetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Besim Dutlulu, sıcak asfalt, soğuk asfalt, parke taş döşemesi, arazi yolları ve tamir çalışmalarının hiç durmadan devam ettiğini belirtti.

15 YILDA ATILAN ASFALT 3 YILDA ATILDI

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptıkları çalışmalarla Akhisar’ın geçmiş 15 yılında atılan asfaltı şehrin her noktasına 3 yılda ulaştırdı. Bu kapsamda Akhisar Belediyesi tarafından 3 yılda 400 bin metrekare sıcak asfalt, 450 bin metrekare soğuk asfalt ve 187 bin metrekare parke taş işi gerçekleştirdi. Son yaz asfalt sezonunda ise Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 60 bin ton asfalt üretimi yaptı.

Efendi ve Hürriyet Mahallelerindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu, “Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Efendi Mahallesi 275 sokak ile Hürriyet Mahallesi 490, 491 sokaklarda çalışmalarına devam ediyor. Belirlenen plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Akhisar’ımızı daha da güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.













YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız