Akhisar Belediyesi’nden Köylere 29 Adet Kapalı Hayır Yeri Ve Çok Amaçlı Salon

15 Ağustos 2022 Saat: 15:59
Akhisar Belediyesi’nden Köylere 29 Adet Kapalı Hayır Yeri Ve Çok Amaçlı Salon
Akhisar Belediyesi, merkez mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerde de yatırımlarına ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediyesi’nden Köylere 29 Adet Kapalı Hayır Yeri Ve Çok Amaçlı Salon

Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi, merkez mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerde de yatırımlarına ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Öncelikle nüfus yoğunluğunun fazla olduğu ve ihtiyaç duyulan mahallelerden gelen talepler doğrultusunda çok amaçlı salon ve hayır yeri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle halkı, yıllardır beklediği hizmetlere kavuştuğu için mutluluklarını belirtirken Akhisar Belediyesi 3 yıl içerisinde 29 adet kapalı hayır yeri ve çok amaçlı salon kazandırıldığı bildirildi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri 3 yılda 29 adet kapalı hayır yeri ve çok amaçlı salonun Akhisar’a kazandırıldığını bildirdi. Yapımı devam eden 6 adet daha kapalı hayır ve çok amaçlı salonun da kısa zamanda tamamlanacağı kaydedilirken, hayvancılığın geliştiği Akkocalı Mahallesine 1 adet kurban kesim yeri ve Akçeşme Mahallesine ise 1 adet tarımsal ürün yükleme rampası yapıldığı ifade edildi.

Bunların yanı sıra, özellikle çiftçilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 3 yılda 81 köyün arazi yollarının baştan sona düzenlendiği ve çalışmaların belirlenen programa göre aralıksız devam edeceği vurgulandı. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız