Akhisar’da 15 Yılda Atılan Asfalt 3 Yılda Atıldı

9 Kasım 2022 Saat: 08:29
Akhisar’da 15 Yılda Atılan Asfalt 3 Yılda Atıldı
Manisa merkezden sonra ilçeler arasında sadece Akhisar’da sıcak ve soğuk asfalt şantiyesi var. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu,”Akhisar’da 15 da yapılan asfalt yol çalışmasını biz 3 yılda yaptık.” Dedi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da 15 Yılda Atılan Asfalt 3 Yılda Atıldı

Haber Merkezi          

Manisa merkezden  sonra ilçeler arasında  sadece Akhisar’da sıcak ve soğuk asfalt şantiyesi var. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu,”Akhisar’da 15 da yapılan asfalt yol çalışmasını biz 3 yılda yaptık.” Dedi.

Asfalt çalışmalarını yerinde  takip eden başkan Besim Dutlulu’yu mahalle sakinleri evlerine davet ettiler Evinin önüne  eşi Ali Osman ile çıkan Hayriye Kayabaş,başkan Dutlulu’ya ”yıllardır yazın toz toprak kışın çamur içinde kalıyorduk.Evlerimizin temizliği bir türlü bitmiyordu. Bahçelerimizde çiçekler toz toprak içinde kalıyordu.Yağmur yağdığında ayakkabılarımız çamur içinde eve girdiğimiz zaman  çiçeklerimizin  tozu gittiği için seviniyorduk.Bu günleri yıllarca bekledik.Başkanımız  Besim bey size ve yollarımızı asfaltlayan işçilerimizden Allah razı olsun.” Dedi.

Göreve geldiği 2019 yılında itibaren  pandemili  günlere rağmen,2022 yılına kadar 400 bin metre kare  sıcak asfalt,450 bin metre kare soğuk asfalt 187metre  kare  parke taş döşeme işi gerçekleştirdiklerini söyleyen  Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Sadece  son yaz asfalt sezonunda Fen İşleri Müdürlüğümüz  bağlı ekipler 60 bin ton asfalt üretimi yaptı.  İki ekip halinde şehrimizin iki ayrı mahallelerinde çalışmalar yaptık. Büyük şehir olduktan sonra bilindiği gibi 9 belde,86 köyümüz mahalle statüsüne geçtiler. O mahallelerimize de en iyi şekilde hizmet iletmeyi amaç edindik.Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz tüm imkanlarımızı kullanarak devam edecektir.” Dedi.






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız