Akhisar’da 5608 sentetik ecza hap ele geçirildi

30 Mayıs 2023 Saat: 19:36
Akhisar’da 5608 sentetik ecza hap ele geçirildi
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle mücadele çalışmaları sonuç verdi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da 5608 sentetik ecza hap ele geçirildi

AkhisarHaberleri

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle mücadele çalışmaları sonuç verdi. 29 Mayıs 2023 tarihinde Akhisar İlçesi girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada önemli bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan aramada 5.608 adet sentetik ecza hap ile 11 adet 7,65 tabanca fişeği bulundu. Bu durum, araştırmaların ve operasyonların etkin bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor. İ.C. (32) ve B.G. (27) isimli iki şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan dolayı gözaltına alınmış ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, Manisa halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelesini aralıksız sürdüreceğini belirtti. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle mücadele, toplumun sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığı ifade edilirken emniyet güçleri, bu tür suçlarla etkin bir şekilde mücadele ederek halkın güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarını süreceğini kaydetti.

 



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız