Akhisar’da Kaçak İçki Operasyonu

29 Eylül 2022 Saat: 09:11
Akhisar’da Kaçak İçki Operasyonu
Akhisar’da Kaçak İçki Operasyonu

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Kaçak İçki Operasyonu

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde asayiş ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri tarafından yapılan araştırma ve istihbari çalışmalar sonucunda insan sağlığını tehdit eden yasa dışı alkollü içki ve alkol üretimi yaparak piyasaya satışa sunduğu tespit edilen adreslere yönelik 27.09.2022 tarihli Akhisar Sulh Ceza Hâkimliği’ nin arama kararlarına istinaden iki (2) farklı adreste arama yapılmıştır.

Arama faaliyeti sonucunda M.B. (E/65) isimli şahsın ikametgâhının eklentisi içerisinde aktif halde olan damıtma düzeneği ile imal edilmiş 50 kg anason bitkisi, 262 lt rakı, 132 lt şarap, 4 lt viski, 36 lt saf alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde ve F.Ö. (E/65) isimli şahsın ikametgâhında 440 lt şarap, 26 lt rakı olduğu değerlendirilen sıvı madde ele geçirilmiş olup toplamda dokuzyüz (900) litre kaçak alkol maddesi ile çok sayıda paketlemeye hazır halde bulundurulan cam şişeye el konulmuştur.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda M.B. (E/65) ile F.Ö. (E/65) isimli şahıslar hakkında ‘5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’ suçundan adli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız