Akhisar’da Vekaletle Kurban Bağışına Start Verildi

22 Haziran 2022 Saat: 14:58
Akhisar’da Vekaletle Kurban Bağışına Start Verildi
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Akhisar Müftülüğü gerekli çalışma

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Vekaletle Kurban Bağışına Start Verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Akhisar Müftülüğü gerekli çalışmaları başlattı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Akhisar’ın hayırsever, cömert vatandaşlarının kurbanları 1.800 ₺ yurt dışı, 2.250 ₺ yurt içi olmak üzere mazlum coğrafyalarda ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gerek müftülükte gerekse stantlarda bağışlar kabul edilecek.

Belirli Noktalara Kurban Bağış Standı Kuruldu

Akhisar Müftülüğü tarafından Yeni Camii avlusu, İş Bankası önü, Millet Camii avlusu, Çınarlıkapı Meydanı, Havuzlu Kahve ve Diyanet Gençlik Merkezi olmak üzere toplam 6 noktada vatandaşların kurban bağışları kabul edilecek. Vatandaşlar arife günü akşamına kadar belirlenen noktalara ve 09 Temmuz Cumartesi (Bayramın 1. Günü) akşamına kadar müftülüğe bağışta bulunabilecek.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu: “Geçtiğimiz yıl Akhisar olarak kurban bağışı noktasında Türkiye genelinde güzel bir yerde konumlanmış olmamızın yanı sıra ilçe bazında da Manisa genelinde 1. sırada yerimizi aldık. Geçtiğimiz yıl Akhisar olarak 1281 adet kurban bağışı ulaştırdık ve bize de hafızlık eğitimi veren Kur’an Kurslarımızda değerlendirilmek üzere 3 ton kemiksiz et gönderildi. Bu yıl da cömert ve hayırsever Akhisar halkımızın destek ve teveccühüyle geçen yılki bağış rakamlarının üzerine çıkarak daha fazla ihtiyaç sahibine Akhisar’ın iyilik elini ulaştırmayı hedefliyoruz. Biz, insanlığa umut, iyilik, hayat götürmeyi hedefleyen bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnsanlığa iyilik taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız