Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Meyvelerini Almaya Başladı

23 Mart 2022 Saat: 17:50
Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Meyvelerini Almaya Başladı
Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü, 2020 yılında da Voleybol branşını kulüp bünyesinde alt yapı oluşturmak amaçlı sporcular seçmek ve yetiştirmek için faaliyete geçirdi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Meyvelerini Almaya Başladı

2019 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile kurulan Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü, 2020 yılında da Voleybol branşınıkulüp bünyesinde alt yapı oluşturmak amaçlı sporcular seçmek ve yetiştirmek için faaliyete geçirdi.

Kız-Erkek 120 lisanslı sporcu ile çalışmalarına devam eden Kulüp, 2021-2022 Manisa Midi Kızlar İl Birinciliği müsabakasında İl üçüncüsü olmuştur.

ERKEK VOLEYBOL ALT YAPISI İÇİN DE ÇALIŞIYORLAR

15 – 18 Mart’ta Uşak’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakasında 1 Antrenör, 7 Erkek, 3 Kız sporcu ile Manisa İl Karmasını temsil eden Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Bursa’da gerçekleşecek çeyrek finallere çıkmaya hak kazandılar.

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin OKTAY yaptığı açıklamada, “Kısa sürede gelen bu üçüncülük, gelecek olan başarıların da emsalidir. Akhisar’ dan üst liglere kendi alt yapımızdan sporcu yetiştiren kulüp olmaya devam edeceğiz.

Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü olarak önümüzde ki mayıs ayında Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakalarına geniş bir sporcu kafilesiyle, haziran ayında ise Bursa ‘da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligine grup müsabakalarında başarılı olan sporcularımızla katılım sağlayacak olup bir kez daha Manisa’yı temsil edeceğiz.

Bu yolda bize inanan, güvenen ve destek çıkan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus ÖZTÜRK’ e, Akhisar Kaymakamlığına, Akhisar Belediye Başkanlığına, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Akhisar Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okuluna ve takım antrenörleri Rıdvan HACIOĞLU ve Onur GONCA’ ya teşekkür ederim” dedi.

Takım antrenörleri Rıdvan HACIOĞLU ve Onur GONCA, “Bize inanan ve destekleyen sporcu, ailelerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederek, uzun ve soluklu geçen bu sezonun bitmesiyle birlikte ara vermeden önümüzdeki sezonun plan, program ve yapılanmasına başlıyoruz” açıklamasında bulundular.


























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız