AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜNDEN ENGELLİLERE ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI

3 Aralık 2021 Saat: 14:18
AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜNDEN ENGELLİLERE ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI
Akhisar Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü’nce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bugün sabah Akhisar Diyanet Gençlik Merkezinde kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programa Akhisar Kaymakam’ı Sabit KAYA, Akhisar Belediye

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜNDEN ENGELLİLERE ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI

Haber Merkezi

Akhisar Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü’nce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bugün sabah Akhisar Diyanet Gençlik Merkezinde kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programa Akhisar Kaymakam’ı Sabit KAYA, Akhisar Belediyesi Engelli Kent Konseyi Başkanı Yeliz DEDEOĞLU, Akhisar Müftüsü M. Sami TÜRKMENOĞLU, Personel Şefi Hasan UÇMAK ve İlçe Engelli Koordinatörü Zeynep DARENDE katıldı.

Program Akhisar Kaymakam’ı Sabit KAYA’nın açış konuşmasının ardından İlçe Müftüsü M. Sami TÜRKMENOĞLU’nun teşekkür konuşmasıyla devam etti.

“Bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan Müftü hocamıza ve katılım sağlayan sizlere teşekkür ediyorum.” diyen Kaymakam KAYA: “ Bu güzel mekanda böyle etkinliklerin yapılması çok güzel bir şey. Bütün vatandaşlarımızın istifadesine sunulan böylesine güzide bir mekanı sosyal olarak imkan buldukça değerlendirmemiz gerekir. Bu vesileyle engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Müftüsü TÜRKMENOĞLU’da: “Bu güzel etkinlik sayesinde sizleri bu güzide mekanımızda ağırlamak istedik, hepiniz hoş geldiniz. Birçok engelli kardeşimiz buraya geliyor ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz size yardımcı olma konusunda her şeyi yapmaya hazırız. Çünkü hayat sizinle güzel, her birimiz engelli adayıyız. Engelli olmak Allah katında ne üzülecek bir durum ne de sağlığı sıhhati yerinde olanların Allah katında üstünlüğüne delalet eden bir durum. Sadece üstünlük Rabbimizin katında takvadadır. Bu vesileyle başta Kaymakamımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca ailelerinize de şükranlarımı arz ediyorum.”. diye konuştu.

Akhisar Müftülüğü İlçe Engelli Koordinatörü DARENDE ise, “ Yaşadığınız zorlukların ve engellerin farkındayım özellikle bir engelli eşi olarak. Akhisar Müftülüğü olarak da her türlü engeli birlikte aşmak için buradayız. Katıldığınız için teşekkür ederiz. Hayat sizinle güzel.” dedi.

 

Program yapılan konuşmaların ardından kahvaltı ikramıyla sona erdi.


















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız