Akhisar'da bayram öncesi trafik denetimi!

30 Nisan 2022 Saat: 15:03
Akhisar'da bayram öncesi trafik denetimi!
Akhisar’da yol denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin bayramı kutladı ve trafikte dikkatli seyahat etmeleri konusunda uyardı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da bayram öncesi trafik denetimi!

Akhisar : Emrah DÜZTAŞ -MHA

Akhisar’da yol denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin bayramını kutladı ve trafikte dikkatli seyahat etmeleri konusunda uyardı.

Akhisar şehir girişinde yol denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülere trafikte dikkatli seyahat etmeleri konusunda uyardı.

Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Galip Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran’da denetimi takip etti.

'SÜRÜCÜLERİMİZİ İKAZ EDİYORUZ'

Denetimlerin vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme amacı taşıdığını vurgulayan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, “Biz burada öncelikle vatandaşımıza iyi dileklerimizi sunuyoruz. Ayrıca diğer güvenlik tedbirlerini kontrol ediyoruz. Sıkıntılı durumlar varsa, o konularda sürücülerimizi ikaz ediyoruz. Kaymakamlık olarak, denetlemelerde bulunduk. Buradaki amacımız, vatandaşlarımızın bu tedbirlerin alındığını hissetmesidir. Ben şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.






















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız