Akhisargücü’nün Yıldız Kızları Finalde

18 Mart 2022 Saat: 16:43
Akhisargücü’nün Yıldız Kızları Finalde
Manisa İli Yıldız kız Voleybol Liginde mücadele eden Akhisargücü’nün Yıldız kızları yarı final müsabakasında Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız kız voleybol takımını 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisargücü’nün Yıldız Kızları Finalde

Haber Merkezi

Manisa İli Yıldız kız Voleybol Liginde mücadele eden Akhisargücü’nün Yıldız kızları yarı final müsabakasında Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız kız voleybol takımını 3-2 yenerek adını finale yazdırdı. Yenilmez armada, bu skorla birlikte galibiyet serisini 10 maça yükseltti.

Müsabaka Manisa çok amaçlı Kapalı Spor salonunda saat 19:00’da oynandı. Müsabakanın ilk setini Manisa BBSK 25-20 aldı. İkinci sete iyi başlayan mor beyazlılar 16-25 alarak durumu 1-1 getirdi. Üçüncü seti de 17-25 alan Akhisarlı filenin yıldızları durumu 1-2 yaptı. Dördüncü seti 25-23 alan Manisa BBSK durumu 2-2 yaptı ve müsabaka beşinci sete uzadı. Çekişmeli geçen beşinci seti 10-15 alan Akhisarlı filenin yıldızları müsabakadan 2-3 galibiyet ile ayrılan taraf oldu ve Manisa İl Şampiyonluğu Final maçını oynamaya hak kazandı.

Final müsabakası 21 Mart 2022 Pazartesi günü Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonunda Saat 20.00’de Seramiksan ile oynayacak olan Akhisarlı filenin yıldızları müsabakadan galibiyet ile ayrılan taraf olduğu takdirde adını Türkiye Şampiyonasına yazdıracak.
























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız