AKHİSARLI ATLETLER YİNE ZİRVEDE

30 Kasım 2021 Saat: 17:56
AKHİSARLI ATLETLER YİNE ZİRVEDE
Balıkesir Bandırma İlçesinde düzenlenen Bölgesel İl İlçe Karmaları ve Kulüpler Arası Kros Ligi Yarışmalarında Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcuları bireysel ve takım olarak başarıyla döndüler. Erkekler U-16 kategorisin

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

AKHİSARLI ATLETLER YİNE ZİRVEDE

Haber Merkezi

Balıkesir Bandırma İlçesinde düzenlenen Bölgesel İl İlçe Karmaları ve Kulüpler Arası Kros Ligi Yarışmalarında Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcuları bireysel ve takım olarak başarıyla döndüler. Erkekler U-16 kategorisinde 3000 metrede Hasan UZUN birinci, Mustafa Can AKBÜLEN üçüncü ve takım olarak da şampiyon oldular. Kızlar U-16 kategorisinde 2000 metrede İrem ÖZTÜRK birinci ve takım olarak da şampiyon oldular. Kızlar U-18 kategorisinde 3000 metrede takım olarak üçüncü oldular. Erkekler U-18 kategorisinde 4000 metrede takım olarak üçüncü oldular. Kulübün Milli Antrenörü Nihat SARIDAĞ ile yaptığımız röportajda “Sporcularımızla aralıksız yoğun tempoda çalışıyoruz ve sonucunda da başarıya ulaştık. Manisa ve Akhisarımıza madalya-kupa getirebilmek için mücadelemiz devam edecektir. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olsun. Her şey şanlı bayrağımız ve İstiklal Marşımız için. Bu başarımızda emeği geçen Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin OKTAY’ a ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus ÖZTÜRK’ e teşekkür ederim” dedi.

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Kulüp Başkanı olan Hasan Hüseyin OKTAY “Bu başarı ve daha önceki başarılarında hocamız ve sporcuları gecelerini gündüzlerine katarak ve çok çalışarak elde ettiler. Daha nice ulusal ve uluslararası başarılar getireceklerine inanıyorum” dedi.

 

























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız