Akhisarlı Voleybolculardan Tarihi Başarı!

28 Mayıs 2023 Saat: 17:37
Akhisarlı Voleybolculardan Tarihi Başarı!
İzmir Fuar Expo alanında yapılan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonasında Küçük Erkekler kategorisinde Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımımız ilkleri başararak adını ilk 16’ya tarihi harflerle yazdırdı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarlı Voleybolculardan Tarihi Başarı!

Akhisarhaberleri.com

25 Mayıs 1 Haziran 2023 tarihleri arasında İzmir Fuar Expo alanında yapılan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonasında Küçük Erkekler kategorisinde Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımımız ilkleri başararak adını ilk 16’ya tarihi harflerle yazdırdı. Akhisar da bir ilk olan bu başarı zorlu emeklerle ve imkansızlıklarla elde edildi. Bundan sonraki Çeyrek Finale kalmak için rakibi Konya Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü ile karşılacak olan ilçemizin gururu Spor Kulübümüze başarılar dileriz.

Kulüp başkanı olan Hasan Hüseyin OKTAY, kulüp antrenörü ve sporcularımız bu başarı için çok emek verdiler ve ilk 16 ya girmeyi başardılar. Bundan sonrada çeyrek final ve finali göreceklerine inanıyorum. Tüm sporcularımızı ve Rıdvan HACIOĞLU’nu başarılarından dolayı kutluyorum.

Kulüp Antrenörü Rıdvan HACIOĞLU ile yapmış olduğumuz röportajda sporcularımız ile yaklaşık iki yıldır zorlu şartlarda aralıksız çalışıyoruz, hiçbir başarının tesadüf olmadığını ekip olarak çalışarak kanıtladık. Akhisarın spor şehri olduğunu her branşta ispatladık ve ispatlamaya devem edeceğiz. Ayrıca Midi Erkeklerde de Türkiye Finallerinde yer alacağız. Onlarla da aynı başarılara imza atmak istiyoruz. Bu tür başarıların ilçemizde daha da artması için özel veya resmi kurum ve kuruluşların desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Bu başarıda Gençlik ve Spor ilçe Müdürü ve aynı zamanda kulüp başkanımız Hasan Hüseyin OKTAY’a, Akhisar Belediyesine ve Akhisar Belediye Başkanımız Besim DUTLULU’ya, sponsorumuz olan Akağaç Palet A.Ş.’ye teşekkür ederiz. 























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız