Akhisarspor’a Kayyum Atandı

30 Mayıs 2022 Saat: 17:29
Akhisarspor’a Kayyum Atandı
Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’e düşen Akhisarspor’a kayyum atandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor’a Kayyum Atandı

Haber Merkezi - MHA

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’e düşen Akhisarspor’a kayyum atandı.

Bazı kulüp üyelerinin açtığı dava sonunda mahkemenin ara kararı ile mevcut yönetim kurulunun yetkilerinin durdurulmasına karar verilerek 4 aylık kayyum kararı verildi.

Akhisarspor’da kayyum tarafından 1 ay içinde seçime gidilmesi bekleniyor.

Akhisarspor’un eski avukatı Sezer Baylan ise Akhisarspor artık temiz ellerde diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Usulsüz yaptığı İstanbullu üyelerle 28/03/2021 tarihli olağanüstü seçimli genel kurulda Başkan seçilen Evren ÖZBEY ve yönetiminin TFF 1. Ligde aldığı Akhisarspor’umuzu geçen sene TFF 2. Lige bu sene de TFF 3. Lige düşürmesi ve bu süreçte de 50 yıllık şanlı Akhisarspor’umuzun tarihine koca bir leke olarak anılacak 2 kara yıl yaşatması sonrasında dernek üyeleri Ali Dal ve Sedat Kumanova’nın Akhisar 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 2021/157 Es. Sayılı dosyası İle  usulsüz genel kurulun iptali davası açılmıştı.

Bu sene Akhisarspor’umuzun 3. Lige düşmesine sebep olan ve Türk spor kamuoyunda 2 yıldır şanlı ve şerefli Akhisarspor’umuzun türlü şaibelerle, usulsüzlüklerle, kulüp içi huzursuzluklarla anılmasına sebep olan menajer Evren Özbey ve yönetimine karşı Akhisarspor’umuz ile ilgili haklı mücadelemizde Akhisar 2. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından bugün(30.05.2022) mevcut Başkan ve yönetimin tüm yetkileri TEDBİREN DURDURULARAK, Akhisarspor’umuzda KAYYUM dönemi başladı.”

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız