Akhisarspor’dan Dayanışma Gecesi

3 Haziran 2023 Saat: 14:10
Akhisarspor’dan Dayanışma Gecesi
"Akhisarspor Dayanışma Gecesi" adlı özel bir etkinlik düzenleyerek taraftarlarıyla bir araya geldi."

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor’dan Dayanışma Gecesi

Akhisar Haberleri com

Akhisarspor, "Akhisarspor Dayanışma Gecesi" adlı özel bir etkinlik düzenleyerek taraftarlarıyla bir araya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Akhisar Belediyesi Gölet Salonu'nda gerçekleştirildi. Gecede takımın yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibi ve futbolcuları da taraftarlarla birlikte yer aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Akhisarspor Başkanı Özay Alkan, taraftarlara takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Taraftarların takım için büyük bir güç olduğunu vurgulayan Başkan Alkan, birlik ve beraberlik içinde daha büyük hedeflere ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Etkinlik, müzik performansları ve gösterilerle renklendi. Sanatçıların sahne aldığı gece, açık artırmayla satılan futbol ürünleriyle de neşeli anlara ev sahipliği yaptı. Taraftarlar, futbolcuların etkinliklere aktif katılımını memnuniyetle karşıladı.

Akhisarspor Dayanışma Gecesi, takım ve taraftarlar arasındaki bağı güçlendirmeyi, sevgi ve desteği pekiştirmeyi amaçlayan anlamlı bir etkinlik oldu. Akhisarspor Başkanı Özay Alkan, “Bu özel gece, Akhisarspor'un taraftarlarının kalbinde özel bir yer edinmesini sağladığı gibi, futbol kulüpleri ve taraftarlar arasındaki ilişkinin önemini bir kez daha hatırlattı. Akhisarspor Dayanışma Gecesi, kulüp tarihinde unutulmaz bir deneyim olarak yerini aldı ve gelecek yıllarda benzer etkinliklerle devam etme arzusunu uyandırdı” de

 

































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız