Akhisarspor, son dakikada attığı 2 golle 3 puan aldı

12 Nisan 2023 Saat: 18:15
Akhisarspor, son dakikada attığı 2 golle 3 puan aldı
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele veren Akhisarspor, konuk olduğu Niğde Anadolu FK takımı karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta 1-2 galip geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor, son dakikada attığı 2 golle 3 puan aldı
Metronom Haber Ajansı - MHA

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele veren Akhisarspor, konuk olduğu Niğde Anadolu FK takımı karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta 1-2 galip geldi.

Eren Gökmen’in yönettiği ve Batuhan Topçu ve Demirhan emir’in yönettiği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampis Stadından saat 15.00’de başlayan karşılaşmanın ilk devresinde dakikalar 16’yı gösterdiğinde ev sahibi ekip Niğde’den Ufuk Birdal kaydettiği gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gol olmayınca ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Karşılaşmanın ikinci devresine daha istekli başlayan konuk ekip Akhisarspor, aradığı golleri uzatmalarda buldu. 90.dakikada Oğuzcan Kesgin beraberlik golünü kaydederken hemen ardından Halilcan Gül ise galibiyeti getiren golü kaydetti. Akhisarspor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından Akhisarspor 27 puan ile maç fazlasıyla 15.sıraya yükseldi ve düşme hattındaki rakibi Niğde ile arasındaki puan farkını 15’e çıkardı. Akhisarspor gelecek hafta 16 Nisan’da evinde Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.






















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız