Atletizmde toplam 25 madalya kazandılar

13 Nisan 2023 Saat: 15:20
Atletizmde toplam 25 madalya kazandılar
Atletizmde toplam 25 madalya kazandılar

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Atletizmde toplam 25 madalya kazandılar

Haber Merkezi

Sportif yarışmalarda başarıdan başarıya koşan 100.Yıl Ortaokulu, Manisa Yıldız Kız -Erkek Puanlı Atletizm yarışmalarında büyük bir başarıya daha imza attı.

Yapılan yarışmalarda 4 il birinciliği madalyası, 16 il ikinciliği madalyası, 5 il üçüncülüğü madalyası alarak toplamda 25 madalya kazandı. Aynı zamanda yıldız erkeklerde okulumuz takım halinde il üçüncülüğü, yıldız kızlarda ise 100.Yıl Ortaokulu takım halinde il ikinciliği kupasını kazandı.

60 metre kısa mesafe yıldız erkek Manisa birincisi Harun Kaplan olurken, Türkiye final baraj derecesini geçerek Çanakkale'de yapılacak olan Türkiye grup şampiyonasına katılma hakkı elde etmiştir. 60 metre kısa mesafe yıldız kızlarda Manisa 1.si Rabia Karaboğa ve 1000 metre yürüyüş yarışmasında Manisa 1.si Edanur Savaş oldu.

Başarılar dileyen Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, “Şampiyonlukları ve başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, okul idarecilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Onur Bostan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız