ATSO’dan Süleyman Erdem’e hayırlı olsun ziyareti

3 Kasım 2021 Saat: 18:17
ATSO’dan Süleyman Erdem’e hayırlı olsun ziyareti
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz ve Genel Sekreter Mustafa Helvacıoğlu yeni atanan Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem’i makamında ziyaret

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

ATSO’dan Süleyman Erdem’e hayırlı olsun ziyareti

Haber Merkezi

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz ve Genel Sekreter Mustafa Helvacıoğlu yeni atanan Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Şube Müdürleri Mahmut Yağmurlu ve Kamile Gökalp de hazır bulundular.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Erdayıoğlu; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Erdem hocamıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Daha öncesinde başarılı bir şekilde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü görevlerini layığıyla yerine getirmiş, Akhisar’lı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem de; “Akhisar Ticaret ve Sanayi Odamıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim, birlikte güzel projeler gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum” dedi.


YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız