Babacan Aile Restaurant Hizmete Açıldı

6 Mayıs 2023 Saat: 18:52
Babacan Aile Restaurant Hizmete Açıldı
Babacan Aile Restorantı Rumeli Caddesi Seyit Ahmet Mahallesi 316 Sokak numara 198 (Zeytinliova Yolu Üzeri) Akhisarlıların hizmetine açıldı. İşletmeciliğini Tunay Gül, Hasan Babacan, Mehmet Ermiş, İsmail Çokluk, Taner Çolaklar ve Kubilay Kı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Babacan Aile Restaurant Hizmete Açıldı

Metronom Haber Ajansı - MHA

Babacan Aile Restorantı Rumeli Caddesi Seyit Ahmet Mahallesi 316 Sokak numara 198 (Zeytinliova Yolu Üzeri) Akhisarlıların hizmetine açıldı. İşletmeciliğini Tunay Gül, Hasan Babacan, Mehmet Ermiş, İsmail Çokluk, Taner Çolaklar ve Kubilay Kılıç, 6 Ortak tarafın Babacan Aile Restorantı hizmet vermeye başladı.

Açılış kurdelesini CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı Umut Çavuş, Akhisar Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men ve işletme sahipleri İşletmeciliğini Tunay Gül, Hasan Babacan, Mehmet Ermiş, İsmail Çokluk, Taner Çolaklar ve Kubilay Kılıç ile birlikte kestiler.

Açılışta konuşan CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu;” Bizim sloganımız var birleşe, birleşe kazanacağız. Sizler de birleşmişsiniz inşallah kazanacaksınız. Allah hayırlı kazançlar versin. Allah mahcup etmesin. Hayırlısı olsun” dedi.

Akhisar Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men;” Akhisar’ın böyle bir mekâna ihtiyacı vardı. Arkadaşlarımız deneyimli, birbirinden değerli altı arkadaşımız ekonomik koşullar zor olmasına rağmen elini taşın altına koyup Akhisar’a böyle bir mekan kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederim” dedi.














































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız