Başkan Ergün ve MHP Heyetine Akhisar’da Coşkulu Karşılama

10 Mayıs 2023 Saat: 15:00
Başkan Ergün ve MHP Heyetine Akhisar’da Coşkulu Karşılama
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayları ile birlikte Akhisar’a ziyarette bulundu. Tahin

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Ergün ve MHP Heyetine Akhisar’da Coşkulu Karşılama

Akhisar Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayları ile birlikte Akhisar’a ziyarette bulundu. Tahin Ün Caddesi’nde coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla selamlaştı, esnaflara hayırlı işler diledi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Akhisar’a ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda baştan aşağı yenilenen Tahir Ün Caddesi girişinde karşılanan Başkan Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak’ı, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanvekili Mücahit Şahin, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Adem Duran, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları karşıladı. Akhisar programında Başkan Cengiz Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay eşlik etti.

Başkan Ergün’e Çiçek Takdim Ettiler

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Akhisar Şehir İçi Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Fethi Tunç tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Cengiz Ergün, Akhisargücü Voleybol Takımı ile de bir araya geldi. Yarın Kütahya Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarına çıkacak olan genç voleybolculara başarılar dileyen Başkan Ergün’e voleybolcular da çiçek takdim etti. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM Eğitim Merkezi’ni de ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimcileriyle buluştu.

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Akhisar programına esnaf ziyareti ile devam etti. Tahir Ün Caddesi boyunca esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı Başkan Ergün ve Ali Uçak, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün, Akhisar Ziraat Odası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni de ziyaret etti.

Başkan Ergün’den Pazar Esnafına Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Pazarcılar Odası’na da ziyarette bulundu. Türkiye Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Balıkesir Pazarcılar Odası Başkanı Nurullah Bozkır, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gürhal, Salihli Pazarcılar Odası Başkanı İdris Özer ve Alaşehir Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Karhan ile bir araya gelen Başkan Ergün, ardından pazar esnafı ile buluştu. Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir ile birlikte pazar esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

 


























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız