Beyoba- Sazoba Yolu Artık Daha Modern

19 Nisan 2017 Saat: 15:59
Beyoba- Sazoba Yolu Artık Daha Modern
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar’da Beyoba ve Sazoba mahallelerini Akhisar Gölmarmara karayoluna bağlayan 11 kilometrelik yolda yapımı tamamlanan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

Beyoba- Sazoba Yolu Artık Daha Modern

Haber Merkezi-MHA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,  Akhisar’da Beyoba ve Sazoba mahallelerini Akhisar Gölmarmara karayoluna bağlayan 11 kilometrelik yolda yapımı tamamlanan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar’ın Beyoba ve Sazoba mahallelerini Akhisar ve Gölmarmara karayoluna bağlayan yolda yapımı tamamlanan asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Gençoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, şube müdürleri ve yetkililer de eşlik etti.  11 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması yapıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Toplamda 11 kilometrelik yolda ilk önce düzeltme ve genişletme çalışması yaptık. Sonrasında sıcak asfalt çalışmasına geçtik ve çalışmalar tamamlandı. İki mahallenin de ulaşımda yaşamış oldukları sorunu çözmüş olduk. Artık bu yol daha modern ve trafik sorunu yaşanmayacak. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız