Bu Etkinlik “Toplum Sağlığı” İçin

9 Eylül 2021 Saat: 15:35
Bu Etkinlik “Toplum Sağlığı” İçin
“Yaşam İçin Sağlık” ilkesiyle çalışmalarına devam eden Mavi Hospital, 3-9 Eylül Toplum Sağlığı Haftası nedeniyle Akhisar’ın çevre mahallelerinde vatandaşlara ücretsiz etkinlikler yaparak, Tansiyon ölçümü ve hipertansiyon taram

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Bu Etkinlik “Toplum Sağlığı” İçin

Haber Merkezi

“Yaşam İçin Sağlık” ilkesiyle çalışmalarına devam eden Mavi Hospital, 3-9 Eylül Toplum Sağlığı Haftası nedeniyle Akhisar’ın çevre mahallelerinde vatandaşlara ücretsiz etkinlikler yaparak, Tansiyon ölçümü ve hipertansiyon taraması, beden kütle endeksi belirlenmesi (boy kilo ölçümü) uygulamaları gerçekleştirdi.

Hafta boyunca obezitenin bir toplum sağlığı problemi oluşuna vurgu yapan Mavi Hospital Halkla İlişkiler Ekibi, sağlık çalışanları eşliğinde, 3 Eylül’de Bekirler, 4 Eylül’de Dayıoğlu, 6 Eylül’de Büknüş ve 8 Eylül de Doğuca’da vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi. Bunun yanında Tansiyon ölçümü yapılan vatandaşlar, görevliler tarafından bilgilendirildi. Vatandaşlara, özellikle yüksek tansiyon konusu anlatılarak nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi verildi.

Mavi Hospital Halkla İlişkiler Müdürü Özge Çalışkan, “Toplum Sağlığı Haftası’nda kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımız, köy kahvesinde vakit geçiren vatandaşlarımız için hafta boyunca etkinlikler yaptık. Bilindiği üzere obezite günümüzün en ciddi toplumsal sağlık problemlerinin başında geliyor. Vatandaşlarımızın boy-kilo endekslerini belirleyerek riskli durumdaki vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Sıradan bir sağlık kuruluşu olmaktansa vatandaşlara dokunan, topluma karşı sorumlu bir hastane olmayı tercih ediyoruz. Bu bağlamda etkinliklerimiz hız kesmeden sürecektir.” dedi.











YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız