Bu Gece Yarısından İtibaren Lpg'ye 30 Kuruş Zam Gelmesi Bekleniyor

29 Temmuz 2022 Saat: 14:10
Bu Gece Yarısından İtibaren Lpg'ye 30 Kuruş Zam Gelmesi Bekleniyor
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Bu Gece Yarısından İtibaren Lpg'ye 30 Kuruş Zam Gelmesi Bekleniyor

Haber Merkezi 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son dönemde art arda gelen indirim haberleri sonrası bu geceden itibaren LPG'ye 30 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı 11,09 liradan, Ankara'da ise 11,35 liradan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İndirimlerin Ardından Bu Kez Zam Yolda

Günlerdir art arda gelen indirim haberleri araç sahiplerini keyiflendirirken bu gece yarısından LPG'ye gelmesi beklenen fiyat artışı ise biraz olsun tat kaçıracak. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG 30 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Lpg'nin Litresi Kaç Liradan Satılacak?

Zamların pompaya yansımasıyla İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı 11,09 lira, Ankara'da 11,35 lira ve İzmir'de ise 11,03 liradan satılacak.

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Epgis Fiyat Değişimlerini Duyurmama Kararı Almıştı

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız