Çağlak Festivali Sefo konserine büyük ilgi

25 Mayıs 2023 Saat: 09:53
Çağlak Festivali Sefo konserine büyük ilgi
Ünlü rapçi Sefo, 564. Çağlak Festivali kapsamında düzenlenen muhteşem bir konserle verdi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çağlak Festivali Sefo konserine büyük ilgi

Akhisar Haberleri. com - MHA

Ünlü rapçi Sefo, 564. Çağlak Festivali kapsamında düzenlenen muhteşem bir konserle verdi.

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 564. Akhisar Çağlak Festivali tüm coşkusuyla sürüyor.Festival kapsamında sahne alan ünlü rapçi Sefo söylediği şarkılar ve sahne şovları ile hayranlarına

unutulmaz bir gece yaşattı.Festival kapsamında Teoman ve Duman grubunun ardından üçüncü gün de ünlü rapçi Sefo sahne aldı.Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında düzenlenen konserde ünlü sanatçının sahnesi öncesi DJ performansı izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Daha sonra hayranlarının coşkulu tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan Sefo, en sevilen şarkılarınıhayranları ile beraber söyledi. Konserde sahne ve ışık şovlarının yanı sıra dans grubunun performansı da izleyenlerden tam not aldı.Enerjik performansı ve etkileyici rap müziğiyle seyircileri büyüleyen ünlü şarkıcı Sefo, 1,5 saatsahnede kalarak 30 binin üzerinde vatandaşa en sevilen şarkılarını seslendirdi.Daha sonra sahneye çıkan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise, Akhisarlıları coşturan ünlürapçi Sefo’ya performansından dolayı teşekkür etti, tüm dinleyicilere keyifli vakitler diledi.Başkan Dutlulu Akhisarlılara hitaben konuşmasında, Festivalin coşkulu bir şekilde geçtiğini,konserlerin süreceğini ve tüm Akhisarlıları bu konserlere beklediklerini ifade etti.

Konser sonunda hayranlarını kırmayarak 2 şarkı daha seslendiren Sefo konser alanındakidinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

































































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız