Çocuklar Can Dostları İle Unutulmaz Bir Gün Yaşadı

16 Mayıs 2022 Saat: 14:03
Çocuklar Can Dostları İle Unutulmaz Bir Gün Yaşadı
Sahipsiz sokak hayvanlarının tüm tedavi, bakım, barınma ve diğer ihtiyaçlarının karşılandığı Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Alanı konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çocuklar Can Dostları İle Unutulmaz Bir Gün Yaşadı

Haber Merkezi

Sahipsiz sokak hayvanlarının tüm tedavi, bakım, barınma ve diğer ihtiyaçlarının karşılandığı Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Alanı konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

20 dönüm açık, 3 dönüm kapalı alana sahip ve içerisinde veteriner kliniği, sahiplendirme bölümü, beslenme bölümü, doğal yaşam alanı, çocuk oyun parkı gibi bölümleri olan, sahipsiz sokak hayvanlarının beslenme, barınma, tedavi ve bakım gibi tüm ihtiyaçlarının giderildiği Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Alanı ziyaret eden öğrenciler can dostları ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Akhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz, Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Parkımızı ziyaret ederek hem hayvan sevgisi ve çevre bilinci ediniyor hem de keyifli vakitler geçiriyor.

Ticaret Borsası ve Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerini, öğretmenleri eşliğinde parkımızda misafir ettik. Tüm hayvan severleri bekleriz” dedi.











YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız