Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

11 Mayıs 2022 Saat: 13:00
Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Yürüyüşü Yapıldı
Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Haber Merkezi

 “Engelsiz Yaşam” mesajıyla bir araya gelinen yürüyüşe Kaymakam Sabit KAYA başkanlığında Garnizon Komutanı,  Belediye Başkanı Besim DUTLULU, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Manisa Büyükşehir Muhtarlıklar Şube Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü,  İlçe Orman İşletme Müdürü, İlçe Tapu Müdürü, İlçe Milli Emlak Müdürü,  Akhisar SGK Müdürü, Akhisar Protokolünün Değerli Mensupları, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda Başkanları, Özel Eğitim Uygulama Okulları, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Bilim Sanat Merkezi önünden başlayan yürüyüş Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde devam etti. Farkındalık oluşturmak ve özel bireylerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalara destek vermek amacıyla düzenlenen engelsiz yaşam yürüyüşüne özel çocuklarımız ve aileleri de katılım sağladı.

Ülkemizde engellilerimize yönelik erişebilirlik çalışmaları ile engellerin kaldırıldığını, engelli bireylere yönelik birçok çalışmanın olduğunu belirten Kaymakamımız Sn. Sabit KAYA birlikte olmaktan ve beraber vakit geçirmekten çok mutluluk duyduğunu belirterek “Yüreklerde engel olmasın. Sevgisizlik en büyük engeldir.” dedi. İçinde bulunduğumuz Engelliler Haftasına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemsemekle birlikte engellilik durumunun bir güne ve ya bir haftaya sığdırılamayacağını belirterek bu farkındalık yürüyüşümüze katılımları için herkese teşekkür etti.

Engelsiz Yaşam Farkındalık Yürüyüşünün ardından Ali Şefik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Salonunda öğrencilerimizin yaptığı çalışmalardan oluşan Resim ve El Sanatları Sergisi gezildi. Öğrencilerimiz; el emeği göz nuru yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik edildi.













YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız