En İyi Bahçe Mobilya Masa Takımları Renguaz Home Garden da

12 Mayıs 2022 Saat: 16:52
En İyi Bahçe Mobilya Masa Takımları Renguaz Home Garden da
Renguaz Home Garden Bahçe Mobilyası Masa Takımları ; alüminyum malzeme üzerine yüksek kaliteli rattan dokunarak tasarlanmıştır.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

En İyi Bahçe Mobilya Masa Takımları Renguaz Home Garden da

Haber Merkezi - MHA

Renguaz Home Garden Bahçe Mobilyası Masa Takımları ; alüminyum malzeme üzerine yüksek kaliteli rattan dokunarak tasarlanmıştır. Masanın üzerine tamperli cam üst yerleştirilir ve böylece kolay temizlik sağlanmış olur. Takımımızda bu mükemmel masa ile birlikte aynı tür dokumalı genellikle 6 koltuk yer almaktadır. Bu koltuklar kalın yastıklı, fermuarlı, makinede yıkanabilir minderlerle güzel ve son derece rahattır. Minderleri kullanılmadıkları zamanlarda içeride saklanmasını tavsiye etsek de, yağmura dayanıklıdırlar, bu nedenle ani bir sağanakta dışarıda kalırlarsa endişelenmeyin, çünkü 30 dakika içinde tamamen kururlar.

Bu yüksek kaliteli tüm hava koşullarına uygun rattan masa sandalye takımı, internette görebileceğiniz daha ucuz ve düşük kaliteli setlerle karıştırılmamalıdır. % 100 alüminyumdan ve yüksek kaliteli rattan dokumadan yapılmıştır, bu seti minimum 2 yıl garanti edebiliriz. Mobilyalarımız paslanmaz , aynı şekilde cıvatalar kendiliğinden gevşeyeceği ve sandalyenin şüphesiz zamanla sallanacağı veya sürekli bakım ve sıkma ihtiyacı olacağı için bunlara yer vermiyoruz.

Alüminyum çerçevelerimizin tamamen birbirine kaynaklandığını ve cıvatalı olmadığını ve bu da gevşek bir bağlantıya yol açtığını unutmayın. İyice temizlemek için seti ılık sabunlu suyla yıkayın veya ilkbaharın başındayken hafif bir fıskiye su ile yıkayınız. Bu seti saklamak için kulübenizin veya garajınızın içinde çok az yer gereklidir, sadece rattan mobilyaların güzelliğinin tüm yıl boyunca dışarıda bırakılabileceğini unutmayın.

Dış mekan mobilyaları için en iyisi olan Wintech Rattan kullanıyoruz. PVC ve PU gibi daha ucuz rattan malzemeler mevcuttur, ancak bu rattan biçimleri zamanla çatlayacak, kırılganlaşacak, solacak veya çözülecektir. Araştırmanızı rattan bahçe mobilyaları üzerinde yapıyorsanız, yalnızca en iyisini seçtiğinizden ve yalnızca 2 yıl garanti verenleri seçmediğinizden emin olun.

Renguaz Home Garden; Bahçe mobilyaları sektöründe yerli üretici kimliğiyle, en iyi müşteri memnuniyeti, makul düşük fiyatları, güvenilirliği, ürün ve hizmet kalitesi ile küresel ölçekte tercih edilen bir salıncak markası olmayı kendine misyon edinen markalarla, ürün çeşitliliğini zenginleştirmektedir. Bahçe Mobilyasında Bahçe Oturma Grupları , Köşe Grupları ve Masa Gruplarında da zengin ürün seçeneğini müşterilerine sunmaktadır.

Ragıp Bey Mahallesi 1.Nakliye Caddesi 102/A adresinde Akhisar, çevre il ve ilçelerine mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Renguaz Mobilya, Yüksek Motivasyonlu Evler mottosuyla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.

Renguaz Mobilya; Bebek, çocuk, genç odaları mobilyalarının yanında oturma odaları, yemek odaları ve yatak odaları mobilyaları alanında da hizmet vermektedir. Renguaz Mobilya Ücretsiz Kurulum , ücretsiz teslimat ve peşin fiyatına taksit imkanı sunmaktadır.

 


























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız