Halil Mandacı İlkokulu 4-A Sınıfının Muhteşem Mezuniyeti

3 Haziran 2022 Saat: 15:17
Halil Mandacı İlkokulu 4-A Sınıfının Muhteşem Mezuniyeti
Akhisar Halil mandacı ilkokulu 4.A grubu öğrencileri sınıf öğretmeni Asude Tunç’un eşliğinde ve velilerinde katılımı ile mezuniyetlerini kutladılar.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Halil Mandacı İlkokulu 4-A Sınıfının Muhteşem Mezuniyeti

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Halil mandacı ilkokulu  4.A grubu öğrencileri sınıf öğretmeni Asude Tunç’un eşliğinde ve velilerinde katılımı ile mezuniyetlerini kutladılar.

Akhisar Melodi düğün salonunda gerçekleşen mezuniyet gecesinde çocuklar öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşarken geleceğe bir adım daha atmanın sevincini paylaştılar.

Geceye Okul müdürü Adnan çelik , müdür yardımcısı Onur Soylu, İngilizce öğretmeni İlker Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreni büyük bir emek ve coşkuyla gerçekleşti.  Gösteri ile başlayan program öğrenci, okul müdürü ve öğretmen konuşmaları ile devam etti.

Sınıf Öğretmeni Asude Tunç: Çocuklarımı bana getirdiğinizde biraz kaygılıydınız, biraz korkunuz vardı, içinizde acaba alışabilecek mi, acaba öğretmeni’ni sevebilecek mi arkadaşlarıyla anlaşabilecek mi diye. Biz bunları aştık birbirimizle çok iyi anlaştık, birbirimizi çok sevdik, çok şeyler öğrendik 4 yıl boyunca en önemlisi sevgiyi saygıyı sevmeyi öğrendik. Onlarla birlikte derslerde akademik olarak birçok şey öğrendik ama ben size her veli toplantımda da dediğim gibi akademik başarıdan önce insan olmayı öğrenmelerini istedim, bunun için çalıştım sevmelerini sevilmelerini ve sevdirmelerini istedim ve hayatları boyunca’da  inşallah böyle yaşarlar.

Bayrağa, Büyüklerine, Türkiye’ye, Atatürk’e saygılı evlatlar olurlar inşallah, çalışkan olurlar en önemlisi yaptıkları işleri ne olursa olsun hangi meslek sahibi olursa olsun işlerini aşkla yapmalarını istedim. Bir işi aşkla yaparsanız yorulmazsınız aynen biz sizler evlerinizdeyken bazı sınıf annelerimle bu seneki sınıf annelerimle seçil hanımla biraz ortalığı daha da güzelleştirelim diye alanımızı yaptık ama gerçekten zor iş işini aşkla yapmazsan bunların hiçbiri güzel olmuyor emek istiyor. İnşallah evlatlarımda buradan mezun olduktan sonra işlerini en güzel şekilde yapacakları mesleklere sahip olurlar. Çok şey var söylenecek aslında 4 yıl boyunca çok fazla şey yaşadık, çok fazla şey yaptık, şampiyonluklarımız oldu madalyalar aldık birçok şey yaptık bunların hepsini saysak sabaha kadar konuşmak lazım fazla uzatmıyorum hepinize iyi eğlenciler iyi seyirler diliyorum dedi .

Okul Müdürü Adnan çelik : Müdür: Hepiniz pırıl pırılsınız hepiniz neşe dolusunuz, sizleri öncelikle ilkokulu bitirdiğiniz için tebrik ediyorum ve önünüzdeki eğitim  öğretim hayatınız boyunca hepinize başarılar diliyorum.

Kıymetli velilerimiz 4 yıldır birlikteyiz okulumuz için gerçekten 1, sınftan son sınıfa kadar çok yardımcı oldunuz, çok fedakarlıklar gösterdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Maddi manevi destekleriniz için  özellikle okul aile birliği başkanımız, İlhan Ezer başkan yardımcımız, Ali Çamkıran’a sonsuz teşekkür ediyorum. Okul idaresi olarak bizleri hiç kırmadılar ne desek fazlasıyla yanımızda oldular tüm velilerimize teşekkür ediyorum  bu konuda ve sınıf öğretmenimiz asude tunç hocama kocaman bir teşekkür ediyorum.

Bir öğretmenin en mutlu anı en güzel anı en gurur duyacağı anı böyle anlardır. Bu akşamda asude hocamın ve tüm öğrencilerimizin unutamayacağı bir akşam, bizlere öğrencilerimizi 4 yıl boyunca verdikleri için çok teşekkür ediyorum….dedi.

Mezuniyet töreni öğrencilerin göstermiş oldukları gayret ve başarıların dolayı öğrencilere madalyaların verilmesi ve öğrencilere mezuniyet belge takdimi ile devam etti. Fotoğrafların çekilmesi ve mezuniyet pastasının kesilmesi ile mezuniyet töreni sona erdi.

Halil mandacı ilkokulu 4-A mezunlarına yaşamlarında fark yaratmalarını umarak, onlara sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.



























































































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız