HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLADI

26 Kasım 2021 Saat: 11:48
HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLADI
Akhisar Halk Eğitim Merkezimizinde gençlere ve yetişkinlere yönelik ücretsiz halk oyunları kursları başladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLADI 

Haber Merkezi 

Akhisar Halk Eğitim Merkezimizinde gençlere ve yetişkinlere  yönelik ücretsiz halk oyunları kursları başladı.

Halk kültürünün olmazsa olmazı, hayatımızın da bir parçası olan halk oyunları, kültürümüzün bir parçası olmaktan çıktı. Düğünlerimizde, törenlerimizde hayatımızın her alanında yöresel oyunlarımız büyük önem taşır hale geldi. Akhisar Halk Eğitim Merkezimizi de halkın kendi kültürünü öğrenmesi açısından büyük hizmetler veriyor. Giyisiden yöresel yemeklere, müziğinden oyunlarına kadar bir çok alanda açmış olduğu kurslarla halkın öğrenimine katkı sunuyor. 

Bu yıl da yöresel oyunlarınızın öğrenilmesi için halk oyunları Samet Gögen önderliğinde Halk Oyunları kurslarını başlatıyor. Kurumdan aldığımız bilgiye göre ücretsiz olan halk Oyunları kursu çalışmaları hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma geceleri saat 19.30 da Ülkü Ortaokulunün kültür salonunda yapılacak. 

Kursa kayıt olmak isteyen kişilerin  halk eğitim merkezine yada Halk Oyunları Öğretmeni Samet Gögen'e ulaşması gerekiyor. Bu akşam saat 19.30 da Ülkü Ortaokulu salonunda  çalışmanın olduğunu söyleyen eğitmen samet Gögen kursa kayıt olmak isteyen kişilerin kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ve HES kodunu yanlarında getirmeleri gerektiğini bildirdi. 

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler Samet Gögen'e 0506 866 38 60 numaradan ulaşıp bilgi alabilirler. 















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız