Hatayspor maçlarını Akhisar’da yapmak için incelemelerde bulundu

1 Nisan 2023 Saat: 20:12
Hatayspor maçlarını Akhisar’da yapmak için incelemelerde bulundu
6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere toplam 11 ili etkileyen depremin ardından Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ligden çekilmişti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Hatayspor maçlarını Akhisar’da yapmak için incelemelerde bulundu

Haber Merkezi - MHA

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere toplam 11 ili etkileyen depremin ardından Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ligden çekilmişti.

Gelecek yıl yine Süper Lig’de olmaya devam edecek olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Akhisarspor Başkanı Özay Alkan tarafından Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri ve Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu gezdirdi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Akhisarspor Başkanı Özay Alkan, “yaşanan acı deprem felaketinden kötü etkilenen ve yaralarını sarmaya çalışan Hatayspor’u önümüzdeki sezon maçlarını Akhisar’da oynamaları için Akhisar’a davet ettik. Bugün tesislerimizi gezip görme fırsatı bulan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile olumlu geçen görüşmelerin ardından gelişmeleri siz değerli taraftarlarımızla paylaşacağız. Duyarlılığıyla akıllara kazınan güzel insan, kapımız size her zaman açık” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız