İkinci Dönemde Yapılacak Çalışmalar Ve Alınacak Tedbirlerle İlgili Toplantı Yapıldı

4 Şubat 2022 Saat: 16:35
İkinci Dönemde Yapılacak Çalışmalar Ve Alınacak Tedbirlerle İlgili Toplantı Yapıldı
İkinci Dönemde Yapılacak Çalışmalar Ve Alınacak Tedbirlerle İlgili Toplantı Yapıldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İkinci Dönemde Yapılacak Çalışmalar Ve Alınacak Tedbirlerle İlgili Toplantı Yapıldı

Haber Merkezi

İlçe Kaymakamı Sayın Sabit KAYA başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip KOCAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Öznur ÖZKAN BAMBAL,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul-kurum müdürleri ,İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları, Okul Aile Birliği Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan GÜMÜŞ, Şoförler Odası Başkanı Emin AKARSU ,kantin işletmecileri ve servis şoförlerinin katılımıyla yapılan Eğitim ve Güvenlik toplantısı  04/02/2022 tarihinde Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.Açılış konuşmasında İlçe Kaymakamı Sayın Sabit KAYA, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde olduğu gibi ikinci yarıyılında huzurlu güvenli ve sağlıklı biçimde sürdürülmesi adına yapılacak çalışmalar ve planlamalar konusunda açıklamalarda bulundu.İlçe Emniyet Müdürü Sayın Sayım BAŞARAN, okul çevresinde her türlü olumsuzluğun engellenmesi, emniyet ve trafik güvenliğinin sağlanması ile ilgili alınacak tedbirler konusunda bilgi verdi

İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ali Galip KOCAMAN, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan emniyet asayiş ve güvenlik tedbirlerinin planlamasının yapılarak gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman ERDEM,7 Şubat 2022’de başlayacak olan eğitim-öğretim yılı ikinci dönemine tüm okulların hazır olduğunu, okullarımızda ve çevrelerinde tüm birimler ve paydaşlar ile koordineli çalışılarak güvenliğe azami derecede önem verildiğini, çalışmaların ve planlamaların sürdüğünü belirtti.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sayın Öznur ÖZKAN BAMBAL, okullarımızda idareci ve öğretmenlerimiz ile işbirliği içinde sağlık ve koronavirüs tedbirlerinin önemle uygulandığını ve yakından takip edilerek gerekli koordinasyonun sağlandığını belirtti.

Okullarımızda ve çevrelerinde uygulanacak olan güvenlik tedbirleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve çözüm önerileri sunuldu.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminde emniyet /asayişin sağlanması/ muhafazası, trafik güvenliğine ilişkin alınacak tedbirler, eğitim ortamlarının hazır ve güvenli biçimde öğrenci ve öğretmenlerimize sunulması, okullarımızda iş sağlığı ve güvenliği, covid-19 tedbirleri planlama ve uygulama toplantısı 7 Şubat 2022'de başlayacak olan eğitim-öğretim yılı ikinci yarıyılının güvenli, huzurlu ve sağlıklı biçimde geçirilmesi temennileriyle son buldu.















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız