İlçe İnsan Hakları Kurulu Hastaneyi Ziyaret Etti

11 Mayıs 2022 Saat: 19:09
İlçe İnsan Hakları Kurulu Hastaneyi Ziyaret Etti
Akhisar İlçe İnsan Hakları Kurulu Kaymakam Sabit KAYA Başkanlığında, İnsan Hakları Kurul Üyeleri ile birlikte Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde yatmakta olan vatandaşlarımızın durumu ile ilgili bilgi almak ve üzere hastaneye z

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İlçe İnsan Hakları Kurulu Hastaneyi Ziyaret Etti

Haber Merkezi

Akhisar İlçe İnsan Hakları Kurulu Kaymakam Sabit KAYA Başkanlığında, İnsan Hakları Kurul Üyeleri ile birlikte Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde yatmakta olan vatandaşlarımızın durumu ile ilgili bilgi almak ve hasta hakları konusunda herhangi bir ihlal olup olmadığını yerinde incelemek üzere hastaneye ziyarette bulundular.

İHK Başkanı Kaymakam Sabit Kaya ve kurul üyelerini; Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinem Albayrak, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İbrahim Gürcan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sema Artaç, Başhemşire Yardımcısı Emine Akgün ve İdari Mali İşler Müdürü Ali Gülle karşıladı. 

Kaymakam Sabit Kaya; Başhekim Uzm. Dr. Sinem Albayrak ve kurul üyeleri ile birlikte servisleri ziyaret ederek, Dahiliye Servisi Sorumlu Hemşiresi Meral Çelik'den hastalar hakkında bilgi alarak, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

Hastalarla yakından ilgilenen Kaymakam Kaya; İlçe İnsan Hakları Kurulumuzun rutin faaliyetlerinden birisi olan ziyaretlerimizi; Okul, hastane, huzurevi gibi kurumlara yapıyoruz. Uzun süredir pandemiden dolayı ziyaretlerimize ara vermiştik. Eskisi gibi çeşitli kurumlara zaman zaman uğrayıp vatandaşlarımızı dinleyeceğiz.” dedi. Çalışmalarından dolayı, Başhekim Uzm. Dr. Sinem Albayrak ve hastane yönetimine teşekkürlerini ilettikten sonra ziyaret sona erdi.











YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız