İlçemizde Öğretmen Buluşmaları Devam Ediyor

26 Mart 2022 Saat: 13:08
İlçemizde Öğretmen Buluşmaları Devam Ediyor
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM “Okullarımızı marifet ve hikmetle yöneten öğretmenlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İlçemizde Öğretmen Buluşmaları Devam Ediyor.

Haber Merkezi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminde “Öğretmen Buluşmaları ”toplantıları kapsamında, Şehit Hasan Acar Ortaokulu, Ali Şefik Ortaokulu, Yırcalı Anaokulu, Ticaret Odası İlkokulu, Rehberlik Araştırma Merkezi ve Atatürk Ortaokulu, ziyaret edildi.

Toplantıda öğretmenlerimizle eğitim-öğretim faaliyetleri, Bakanlığımız Projeleri, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve çözüm önerileri, yürütülmekte olan projeler ve hedeflenen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM “Okullarımızı marifet ve hikmetle yöneten öğretmenlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz.   Öğretmenlerimizden aldığımız bilgi ve görüşler yolumuzu aydınlatıyor. Okullarımızdaki birlik ve başarının temeli ekip işidir. Zorlu sürece rağmen kararlılıkla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Saygıdeğer Meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

“Öğretmen Buluşmaları” toplantılarını gerçekleştirdiğimiz Şehit Hasan Acar Ortaokulu, Ali Şefik Ortaokulu, Yırcalı Anaokulu, Ticaret Odası İlkokulu, Rehberlik Araştırma Merkezi ve Atatürk Ortaokulunda bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür edilerek toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.












YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız