İmam Hatip Ortaokulu Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu

10 Mayıs 2022 Saat: 16:48
İmam Hatip Ortaokulu Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu
Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu Akhisar’da Yapılan Şehrim Benim Evim Projesi Ortaokullar Arası Yarı Final Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İmam Hatip Ortaokulu Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu

Haber Merkezi

Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu Akhisar’da Yapılan Şehrim Benim Evim Projesi Ortaokullar Arası Yarı Final Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu.

Öğrencilerimizin Manisa ilimizi ve ilçelerini tanımaları, milli tarihimizi, milli kültürümüzü kavramaları, yaşadıkları çevrenin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin farkına varmaları, sahip çıkmaları, yarışma heyecanı içerisinde kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi amacıyla düzenlenen yarışmada Akhisar’da D Grubu Şehrim Benim Evim Projesi Yarı Final Yarışması yapıldı. Akhisar Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu, Gördes Fatih Ortaokulu, Kırkağaç Atatürk Ortaokulu, Soma Ömer Halisdemir Ortaokulu, Gölmarmara İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere 5 ilçeden 3 Kişilik takımlardan oluşan toplam 5 okul yarıştı.

Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan yarışma programı saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamile GÖKALP’in Komisyon Başkanlığını yaptığı Okul Müdürleri Nilüfer KARAHAN CANERLİ,Cevdet Çağrı YAĞAN,         Senai YAVUZ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KUZUCUK tarafından Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ”Şehrimiz Manisa” kitabı ve ilimiz ve ilçelerine ait genel kültür bilgisi ile ilgili sorulardan oluşan yarışmada Akhisar, Gördes, Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara okul takımları heyecanla yarıştı. Jüri Üyeleri Sosyal Bilgiler Öğretmelerimiz Selim Taylan KAYA, Zeliha ANSAR, Çağrı İSPİR ve Orhan URHAN, Türkçe Öğretmenlerimiz Meltem FİLİZ, Esra YAŞAR, Umut DİLLİ ve Eda ALBAN tarafından değerlendirme yapıldı.

Yarışmada Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu birinci olarak Manisa’da yapılacak olan Şehrim Benim Evim Projesi Final Yarışmasında ilçemizi temsil edecek. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilerek tüm okullarımıza katılım belgesi verildi. Öğrencilerimizi tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, katılımlarından dolayı tüm okullarımıza ve takımlarımıza teşekkür etti. Manisa’da yapılacak olan Şehrim Benim Evim Final Yarışmasında Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu Takımına başarılar diledi.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız