İsmail Hocaoğlu ve Bışar Özbey’den ortak basın açıklaması

4 Haziran 2022 Saat: 17:14
İsmail Hocaoğlu ve Bışar Özbey’den ortak basın açıklaması
Akhisarspor’da kulüp yönetim kurulu üyesi Bışar Özbey ve geçen yılki seçimde başkan adaylığını açıklayan İsmail Hocaoğlu ortak bir basın açıklaması yaparak önümüzdeki sürecin İsmail Hocaoğlu ve Özbey ailesi tarafından tamam

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İsmail Hocaoğlu ve Bışar Özbey’den ortak basın açıklaması

Metronom Haber Ajansı-MHA

Geçtiğimiz hafta hareketli günlerin yaşandığı Akhisarspor’da kulüp yönetim kurulu üyesi Bışar Özbey ve geçen yılki seçimde başkan adaylığını açıklayan İsmail Hocaoğlu ortak bir basın açıklaması yaparak önümüzdeki sürecin İsmail Hocaoğlu ve Özbey ailesi tarafından tamamlanacağını bildirdi.

Akhisar kentinin kanaat önderlerinin birliktelik oluşturulduğunun ifade edildiği yazılı basın açıklaması şu şekilde:

“Geçtiğimiz hafta başında kulübümüze kayyum atandığı kamuoyunca bilinmektedir. Ancak kulübümün bir hafta içerisinde 1.2 milyon lira futbolculara yapmasa gereken ödeme mevcuttur.  Bu ödemeler yapılmadığı takdirde futbolcuların kulüpten bonservissiz ayrılmasının önü açılacaktır. Böyle olması durumunda da transfer yasağı bulunan kulübümüz, kapanmayla yüzleşmek durumunda kalacaktı.

Bu tehlikenin farkında varan Akhisar kentinin kanaat önderleri bir birliktelik oluşturmuştur. Bu birliktelik ile beraber kulübümüzün önünü açmak adına, kayyum belasından kurtulması için ortak akıl ile hareket edilmiştir. İsmail Hocaoğlu ise kulübümüzün girdiği yeni döneme öncülük etme niyetiyle yola çıkmıştır. Bu doğrultuda Özbey ailesi tarafından kulübümüzün giderleri ve borçlarının ödenmesi için verilmiş olan borçların, geri iadesi adına bir anlaşma sağlanmıştır.

Buna göre; Özbey ailesi tarafından verilen borçların iadesi döviz cinsiden olanlar döviz, Türk Lirası cinsinden olanlar, Türk lirası olacak şekilde ve herhangi bir faiz uygulanmaksızın geri ödenecektir. Yani Özbey ailesi kulübe kasa kolaylığı adına vermiş olduğu borçların hiç biri için faiz talep etmemektedir.

İsmail Hocaoğlu ise Akhisar’ın önde gelen bir kişisi olarak ateşten gömlek giymiştir. Bu ödemelerin yapılması ile beraber Özbey ailesi kulüp yönetimini Akhisarlılara devretmekten mutluluk duyacaktır. İsmail Hocaoğlu tüm Akhisar için büyük bir yükün altına elini koymuştur. Akhisarlılarında kendi evlatlarına sahip çıkması, kulübümüzün geleceği adına çok önemlidir.

Kulüp yönetimi, Özbey ailesinin vermiş olduğu borçlar ödenene kadar aynı şekilde muhafaza edilecek ve bu doğrultu da olağan genel kurulumuz yapılacaktır. Süreci İsmail Hocaoğlu ve Özbey ailesi tamamlayacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla”

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız