İtfaiyecilere Sağlık Desteği

27 Eylül 2022 Saat: 10:46
İtfaiyecilere Sağlık Desteği
Özel Doğuş Hastanesi İtfaiyeciler Haftası kapsamında Akhisar İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek İtfaiyeciler Haftasını kutladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İtfaiyecilere Sağlık Desteği

Haber Merkezi

Özel Doğuş Hastanesi İtfaiyeciler Haftası kapsamında Akhisar İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek İtfaiyeciler Haftasını kutladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda İtfaiyeciler Haftası Türkiye genelinde kutlanmaya devam ediyor. Özellikle meslekleri itibariyle birçok kahramanlıklara imza atan itfaiyeciler gençlerimize de örnek oluyor. Türk İtfaiyesi’nin kuruluşu, 1714 olarak kabul edilmektedir. Bugünkü belediyelere bağlı Cumhuriyet İtfaiyeleri, 25 Eylül 1923 tarihinde teşkil edilmiştir. Cumhuriyet itfaiyesinin kurulduğu tarihten itibaren Eylül ayının son haftası “İtfaiye Haftası” olarak kabul edilmiş ve kutlanmıştır. Her sene 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İtfaiye Haftası olarak kutlanmaktadır. 306.yılını kutlamayan itfaiye teşkilatı, ülkemizin en önemli ve köklü kurumlarındandır.

Özel Doğuş Hastanesi de bu önemli teşkilatın Akhisar Amirliğini ziyaret ederek İtfaiyeciler haftasını kutladı. Ziyareti Özel Doğuş Hastanesinin Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen gerçekleştirirken aynı zamanda Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacakları sözleşmeyi de Manisa Büyükşehir İtfaiye Amiri Sait Gaskar’a takdim etti. Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen; “Bu önemli haftanın önemine binaen İtfaiye personelinin ve 1.  Derece yakınlarının sağlık hizmetlerimizden indirimli yararlanması ve her daim itfaiye teşkilatımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Her zorlukta kahramanca ülkemiz için mücadele eden canı pahasına görevini yerine getiren bu köklü teşkilatın bir mensubu olmanız çok kıymetli. Sizle gece gündüz demeden milletimiz için mücadele diyorsunuz. Hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İtfaiye Amiri Sait Gaskar, İtfaiyenin imkanları hakkında bilgilendirmede ulunurken; “Büyükşehir Belediye Başkanımız her konuda bizim yanımızda ve desteğini hiç esirgemiyor. Bizlerde Akhisar Amirliği olarak canla başla görevimizi yerimize getirmeye çalışıyoruz. Özel Doğuş Hastanesinin bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız