İyi Parti, Ak Parti’li Uğur Aydemir’in Milletvekilliğinin Düşürülmesini İstedi

14 Haziran 2022 Saat: 11:22
İyi Parti, Ak Parti’li Uğur Aydemir’in Milletvekilliğinin Düşürülmesini İstedi
İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in milletvekilliğinin düşürülmesi gerektiğini ifade etti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İyi Parti, Ak Parti’li Uğur Aydemir’in Milletvekilliğinin Düşürülmesini İstedi  

İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in milletvekilliğinin düşürülmesi gerektiğini ifade etti.  yi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’e yüklendi. Aydemir şunları söyledi:  Vatandaşa, çocuklarımıza, Manisalılara beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmesini, et süt yumurta yememesini, patates soğan yemesini tavsiye etmişti. Bu önerisiyle çok gündem olmuştu. Memurumuza, bunu reva gören siyasi iktidarın Manisa milletvekili Ak Parti tarafından hızlı bir şekilde özür dilettirilmeli ve milletvekilliği düşürülmelidir. Hiç kimse milletvekili de olsa, bakan da olsa başbakan da olsa devletin memurunu açlık sınırına itecek bir ithamda bulunmaz hakaret edemez. Herkes haddini bilmelidir. Siz sorunları çözmek için ordasınız. Ya yapın ki yapmak zorundasınız, o zaman bırakın gidin. Beyin ölümünüz gerçekleşmiş durumda.     

Buradan Ak Parti yöneticilerine sesleniyorum. Memuru hakir gören memura hakaret eden bu Manisa milletvekilinin bir an önce partilerinden uzaklaştırılması gerekmekte ve milletvekilliğinin düşürülmesi gerekmektedir.”

Uğur Aydemir Ne Demişti? 

Ak Parti’li Uğur Aydemir, Bütçe Komisyonu’nda; “Şehir hastanelerinin tabii ki mutlaka bütçeye bir yükü var, her şeyin bütçeye bir yükü var. Memur maaşlarının var yani aklınıza ne geliyorsa devletin ödediği her şeyin bütçeye bir yükü var ama bu, yük getiriyor demek, devletin diğer işlemleri, diğer işleri yapmayacağı anlamına gelmiyor.”demişti. 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız