Kirazoğlu futbol turnuvasında Irmak Rentecar şampiyon oldu

3 Nisan 2022 Saat: 19:34
Kirazoğlu futbol turnuvasında Irmak Rentecar şampiyon oldu
Kupa töreni saat 18.00’te başladı. 11. Ali Kemal Kirazoğlu halı saha bahar futbol turnuvasında şampiyon olan Irmak Rentecar kaptanı Süleyman''a kupa ve tişört hediyeleri Turnuvayı düzenleyen Hayırsever İş Adamı Hasan Kirazoğl

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kirazoğlu futbol turnuvasında Irmak Rentecar şampiyon oldu

Haber Merkezi - MHA

20 Şubat Pazar günü 18 takımın katılımıyla başlayan ve 7 hafta süren 11.ci Ali Kemal Kirazoğlu Halı saha Bahar Futbol Turnuvası final oynayan Irmak Rentecar ile Ozanca Gençlik arasında saat 16.00'da Okur Sporyum Halı Saha Tesislerinde oynandı. Üçüncülük, dördüncülük maçının oynanmadığı turnuvada Barlık İnşaat ile Malatya Gençlik takımlarına 3'lük kupası Turnuva Komite başkanı Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri başkanı Dt. Latif Çakmak verildi.

Final maçını turnuvayı düzenleyen Hayırsever İş Adamı Hasan Kirazoğlu'nun topa vuruşu ile oyun başladı. Karşılaşmaya  hızlı başlayan Irmak Rentecar ve Şafak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra Halil İbrahim'in attığı golle Irmak Rentecar devreye 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da skoru koruyan Irmak Rentecar Emiray'ın attığı gole durum 3-0 oldu. Dışardan seyircilerin karışmasıyla saha karıştı ve Ozanca gençlik sahadan çekildi. Irmak Rentecar

3-0'lık galibiyet ile 11. Ali Kemal Kirazoğlu futbol turnuvasında şampiyon olurken Ozanca Gençlik ikincilikte kaldı.

KUPA TÖRENİ

Kupa töreni saat 18.00’te başladı. 11. Ali Kemal Kirazoğlu halı saha bahar futbol turnuvasında şampiyon olan Irmak Rentecar kaptanı Süleyman''a kupa ve tişört hediyeleri Turnuvayı düzenleyen Hayırsever İş Adamı Hasan Kirazoğlu verdi.

İkinci olan Ozanca Gençlik kaptanı Rıdvan'a ikincilik kupasını Turnuva komite üyesi Kenan Molla verdi.

Turnuvada 17 golle gol kralı olan Eray Açıkgöz'e eski Akselendi Belediye başkanı İrfan Karahan verdi. Turnuva boyunca en az gol yiyen Barlık İnşaat Başkanı Özcan Barlı ve kalecisine eldivenleri Yeşil Akhisar Zeytin İşletmeleri sahibi Şerafettin Alkın verdi.Turnuva boyunca en centilmen takım olarak seçilen Seyirdimspor'a kupasını Komite başkanı Duran Okur verdi.
















































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız