Kızılay Akhisar Şubesi'nden Ramazan paketi yardımı

7 Temmuz 2014 Saat: 14:10
Kızılay Akhisar Şubesi'nden Ramazan paketi yardımı
Kızılay Akhisar Şubesi başkanlığınca her yıl ramazan ayı içerisinde dağıtımı yapılan kavurmalar bu yıl da dağıtıma başladı.

Kızılay Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen; geçen yıl kesilmek üzere kurbanını Kızılay’a bağışlayan vatandaşların kesilen kurbanlarının etlerinden oluşan 480 adet kıymanın dağıtımına başladığını dile getirdi.

Kızılay Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen; “Ramazan ayının 10. Gününde de ramazan paketlerimizi dağıtmaya devam ediyoruz. Kurban bayramındaki bağışlardan sonra şubemize gelen 480 adet konserve kıyma ve kavurmanın dağıtımına başlandı. Oldukça az 11 adet Ramazan paketimiz var. İmkanlarımız çok fazla kısıtlı ve bu konuda Yıldız Entegre, Graniser ve Keskinoğlu gibi büyük işletmelerle gerekli işlemleri başlattık ve kendilerinden destek istedik, cevap bekliyoruz” dedi.

Türk Kızılayı’nın görevlerinden birinin ihtiyaç sahibi insanların giyim, barınma, beslenme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu belirten Çeçen “Kızılay kan bağışının yanında temel ihtiyaçların sağlanması konusunda da ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Kızılay bunları yaparken yine en büyük güvencesi yardımsever halkımızdır. Bundan sonra da yardımsever insanlarımızın kurumumuza desteklerinin artarak süreceğine inancımız tamdır” dedi. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız