Kuzeygücü Asu Günsel Geleneksel Futbol Turnuvası

22 Haziran 2022 Saat: 16:44
Kuzeygücü Asu Günsel Geleneksel Futbol Turnuvası
Akhisar Belediyesi tarafından Ulucami Mahallesi Emin Ali Otal Semt sahası Belediye başkanı Besim Dutlulu'nun penaltı atışıyla Akhisarlı sporseverlerin hizmetine açıldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kuzeygücü Asu Günsel Geleneksel Futbol Turnuvası

Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi tarafından Ulucami Mahallesi Emin Ali Otal Semt sahası Belediye başkanı Besim Dutlulu'nun penaltı atışıyla Akhisarlı sporseverlerin hizmetine açıldı.

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak önderliğinde geçen yıl Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde birincisini başlattığımız bu yılda ikinci geleneksel Asu Günsel futbol turnuvası kavurmalı Pilav etkinliğini Ulucami Mahallesi Emin Ali Otal Semt sahasında yapıldı.

Akhisar’ın Kuzeyindeki Mahalleler olan Efendi, Kethüda, Ulucami, Cumhuriyet, Şeyhisa ve Hashoca Mahallelerinden esinlenerek 2019 yılında kurulan Akhisar Kuzeygücü Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kurt, Başkan yardımcısı Ali Rıza Çelik, yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Ferdi Deren, Recep Oktay, Hüseyin Duvan, Mustafa Dağlar ve Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak ile birlikte ikinci Asu Günsel futbol turnuvasını gerçekleştirdi.

Akhisar Kuzeygücü Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kurt; ” Yaklaşık 3 yıl önce kurulan Kuzeygücü Spor Kulübünde 06-15 yaş arası 220 lisanslı sporcu bulunuyor. Hocalarımız Süleyman Deral, Gökmen Pome ve Hakan Ateş ile Ulucami Mahallesi Emin Ali Otal Semt sahasında çakışmalarımıza başladık. Kuzeygücü Spor Kulübü olarak bu turnuvamız Asu Günsel adına düzenlenen ikinci futbol Turnuva olacak. Bizim üyemiz Aslı Günsel’in yıllar önce kaybettiği kardeşi Asu Günsel, için onun anısına düzenliyoruz. Geleneksel hale getirip her sene devam ettireceğiz. Ama genişliyoruz, tüm Akhisar’a kapımız açık. Belediye Başkanımız Besim Dutlulu vasıtasıyla bölgemize sunulan tesisin açılışını yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte gençlerimize daha çok hizmet edeceğiz" dedi.

Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu: "Akhisar’ımızın gençlerine yeni bir saha kazandırmanın mutluluğunu taşıyoruz. Burası aktif olarak kullanılacak. Başta Kuzeygücü olmak üzere birçok kulübümüz burayı kullanacak. Akhisarlı gençlerimiz için spora yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İkinci Kuzeygücü Spor kulübü geleneksel Asu Günsel futbol turnuvası ve Ulucami Mahallesi Emin Ali Otal Semt sahası açılışına Akhisar belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan yardımcıları Ahmet Tınaz, Ekrem Kayserili, Bedri Türk, İlçe Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Belediye Sportif Faaliyetler Müdürü Recep Burkay, Akhisar Esnaf Odası başkanı Hasan Ali Men, sporseverler ve futbolcular katıldı.































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız