Mavi Hospital Kadrosunu Güçlendiriyor

14 Aralık 2021 Saat: 15:21
Mavi Hospital Kadrosunu Güçlendiriyor
Yaşam için Sağlık ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Mavi Hospital, Radyoloji Uzm. Görkem Uz ile güçlendi. Görkem Uz, Batman KDÇ Hastanesi, Osmaniye Özel Park Hastanesi ve Uşak Eğitim Araştırma Merkezi’nin ardından Mavi Ho

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Mavi Hospital Kadrosunu Güçlendiriyor

Haber Merkezi

Yaşam için Sağlık ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Mavi Hospital, Radyoloji Uzm. Görkem Uz ile güçlendi.

Görkem Uz, Batman KDÇ Hastanesi, Osmaniye Özel Park Hastanesi ve Uşak Eğitim Araştırma Merkezi’nin ardından  Mavi Hospital’de meslek hayatına devam edecek. 

Mavi Hospital bünyesine katılan Uzm. Dr. Görkem Uz,  2009 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.  2014 yılında Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’nde Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra , Batman KDÇ Hastanesi, Osmaniye Özel Park Hastanesi ve Uşak Eğitim Araştırma Merkezi’nde görev yaptı. 

RADYOLOJİ NEDİR? 

Radyoloji, hastalıkların teşhis ve tedavisinde çeşitli görüntüleme teknolojilerini kullanan bir tıp dalıdır. Sağlık sektörünün neredeyse her alanında radyolojik muayene yapılır. Radyoloji, vücut içi yapıların görüntülerini üretmek için röntgen, manyetik rezonans (MR), bilgisayarlı tomografi (BT) ve PET taraması gibi farklı görüntüleme yöntemlerinden yararlanır. Tanısal radyoloji ve girişimsel radyoloji olarak iki geniş alana ayrılır. Radyoloji, hastaları etkileyen çoğu tıbbi kararın hayati bir bileşenidir ve radyologlar tüm klinik uzmanlıklarla çalışabilir.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız