Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Maçlarını Akhisar’da Yapacak

25 Ocak 2022 Saat: 14:17
Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Maçlarını Akhisar’da Yapacak
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Liginde mücadele verecek olan Soma Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret etti

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Maçlarını Akhisar’da Yapacak

Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Liginde mücadele verecek olan Soma Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret etti.

TFF Kadınlar 2. Ligi’nde oynayacakları maçları Soma Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi C grubu kuraları çekildi. Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımı 5-6 Şubat'ta başlaması öngörülen ligde ilk hafta deplasmanda Bursa Soğanlı Spor ile karşılaşacak. İkinci hafta ise evinde Konya İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kız çocuklarına yarattığı fayda ve olanaklardan dolayı Avrupa’da yılın kulübü seçilen Soma Medigün Zaferspor Kadın Futbol Takımını belediyemizde misafir ettik.

Biz de kendilerine destek olacağız ve bu sene TFF Kadınlar 2. Ligi’nde oynayacakları maçlar için Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu tahsis edeceğiz.

Kızların sosyal hayat içerisinde daha çok var olabilmeleri amacıyla kurulan bu takımın Kulüp Başkanı ve kadın futbol takımı antrenörü Hakan Arslancan’a, CHP Soma İlçe Başkanımız Levent Elbinsoy’a, antrenörlerimize ve kadın sporcularımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun” dedi.













YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız