Midi Erkekler İl Birincisi: Akhisar Gençlik Ve Spor Kulübü

1 Nisan 2023 Saat: 17:08
Midi Erkekler İl Birincisi: Akhisar Gençlik Ve Spor Kulübü
Midi Erkekler İl Birincisi: Akhisar Gençlik Ve Spor Kulübü

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Midi Erkekler İl Birincisi: Akhisar Gençlik Ve Spor Kulübü

Haber Merkezi

8 kategoride 6 aydır devam eden, 349 müsabakanın yapıldığı Kulüplerarası İl Birinciliği müsabakalarında Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Midi Erkekler müsabakalarında İl birincisi oldu.

Kız-Erkek 152 lisanslı sporcu ile çalışmalarına devam eden Kulüp, Küçük Erkeklerde İl birincisi olduktan sonra; 18 takımlı Midi Kızlar Ligi’nde İl ikincisi olmuştur. Yıldız Erkeklerde il üçüncüsü olan kulüp, Midi Erkeklerde İl birincisi olarak sezonu tamamladı.

İl birincisi olan kulüplerin Manisa’yı temsil edeceği grup finallerine Küçük Erkeklerden sonra Midi Erkekler de katılıp,  ilimizi ve ilçemizi temsil etme hakkı kazandı. Grup finallerinin 28-30 Nisan’da Manisa’da yapılacağı açıklandığı andan itibaren hedefini Türkiye finalleri olarak belirleyen Akhisar’ın Efeleri, çalışmalarına ara vermeden hazırlıklarına başladı.

‘’ERKEK VOLEYBOLU’NU ŞEHRİMİZDE BELLİ BİR SEVİYEYE GETİRDİK’’

Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Rıdvan Hacıoğlu, ‘’ Bize inanan ve destekleyen ailelerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Erkek voleybolu değil şehrimizin, ülkemizin hâlâ gelişmekte olan branşı. Birkaç çocukla başladığımız erkek voleybolu, zamanla 50-60 kişiye kadar ulaştı. Küçük Erkekler ve Midi Erkekler Ligi’nde özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda tribünün doluluğu ilk senemizde bizi çok mutlu etti.’’

Geçen yıl Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Türkiye yarı finallerine kadar çıktık, iki sporcumuz milli takım kampına adını yazdırdı. Bunlar kısa sürede gelen güzel başarılar. Gereken ilgi ve desteği gördüğümüz taktirde Erkek voleybolunun da şehrimizde iyi bir konuma geleceğine inanıyoruz. Geçen yıl her gelen kaydı kabul ederken, artık fiziksel uygunluğa bakıp, belli bir seviyede sporcu adayı kabul ediyoruz. Alt yapımızda çok yetenekli sporcularımız var, sadece biraz zaman lazım. Kupa ve madalya tabii ki çok önemli ama ilk hedefimiz bu değil. Bundan birkaç sene sonra kızlarda ve erkeklerde profesyonelliğe adım atacak teknik, oyun bilgisi ve fiziksel yeterliliğe sahip sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Kupalar da bu yolda ilerlerken yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor. İl birinciliği müsabakaları bittiği gibi ara vermeden grup finalleri ve Türkiye finalleri için çalışmalara devam ediyoruz.’’ açıklamasında bulundular.

‘’Bu yolda bize inanan, güvenen ve destek çıkan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus ÖZTÜRK’e, Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hasan Hüseyin OKTAY’a, Akhisar Belediye Başkanlığına, Belediye Başkanımız Besim DUTLULU’ya, Akhisar Gençlik Merkezi’ne ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Serdar COŞKUN’a sonsuz şükranlarımızı sunar, Akhisar’ımıza sundukları imkanlar için ayrıca teşekkür ederiz. Forma sponsorumuz Akağaç Palet’e ve Süleyman ATEŞ’E verdiği destekler için teşekkür ederiz.

Sporcularımızın beslenmesi, okul-akademik başarıları takip edilip, tam zamanlı bir eğitimin içerisinde olduklarının bilincini aşılamak ilkemiz. Kulübümüze devam eden sporcuların; sosyal, fiziksel ve teknik gelişimleri sürekli olarak gözlemlenerek gelişimleri desteklenir. Önümüzdeki yaz kızlarda ve erkeklerde voleybola yatkın, fiziksel olarak uygun sporcu adayı arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz. Herkese teşekkürler’’

























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız