Milletvekili Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Olacak

31 Mayıs 2023 Saat: 16:58
Milletvekili Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Olacak
Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Milletvekili Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Olacak

Akhisarhaberleri.com

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni bir döneme girerken AK Parti Meclis Grup Yönetimi de belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup Başkanı olacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni bir döneme giriyor. Yeni dönemde partilerin de grupları belli olmaya başladı. İlk belli olan grup AK Parti oldu.

AK PARTİ MECLİS GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU

A Haber muhabiri Rüya Akkuş gelişmeleri aktardı:

Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde MYK üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Öncelikli olarak seçim sonuçları ele alındı.

AK PARTİ GRUP BAŞKANI ABDULLAH GÜLER

Tüm bunların devamında AK Parti yeni dönemde Meclis'te temsil edecek Grup Başkanvekilleri de MYK Toplantısının gündemindeydi. Bazı isimler üzerinde anlaşmaya varıldı. Öncelikli olarak yeni Grup Başkanı olarak Abdullah Güler'in ismi belirlendi.

Güler'in yanı sıra eskiden de Grup Başkanvekili olan Özlem Zengin ile M.Emin Akbaşoğlu yeni dönemde de kendi gruplarında AK Parti'yi temsilen Grup Başkanvekili görevlerini sürdürmeye devam edecekler.

Tüm bunların yanı sıra yeni eklenen isimler de oldu. Onlardan biri Leyla Şahin Usta. Esasen AK Parti içinde aktif olan Usta yeni dönemde Grup Başkanvekili olarak varlığını sürdürmeyi devam edecek.

 



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız